Image default
Actualitate

Ludovic Orban către Nicuşor Dan: „Aştept un audit serios pentru că din analizele noastre situaţia financiară a Bucureştiului este foarte proastă”

Premierul Ludovic Orban i-a transmis lui Nicuşor Dan, după depunerea jurământului ca primar general al Capitalei că aşteaptă un audit serios la Primărie deoarece situaţia financiară a Bucureştiuliu este foarte proastă, iar adevărul trebuie spus. Orban l-a asigurat pe edilul în funcţie că Guvernul va spriijini proiectele bune pentru dezvoltarea oraşului.

„Aştept un audit serios la Primăria Capitalei pentru că din analizele noastre situaţia financiară a Bucureştiului este foarte proastă şi trebuie spuse aceste lucruri. Vă invit domnule primar general să spuneţi adevărul despre ce găsiţi şi în acelaşi timp vă garantez că veţi găsi o mână de ajutor în Guvernul pe care îl conduc. Spor la treabă şi sunt convins că din acest moment toată lumea trage pentru Bucureşti”, a afirmat Ludovic Orban.

Prim-ministrul i-a urat lui Nicuşor Dan să aibă „un mandat încununat de realizări cât mai multe”. „

Vă doresc un mandat încununat de realizări cât mai multe. Felicit consilierii generali care au depus jurământul. Odată începută activitatea în Consiliul General, evident că trebuie să punem în prim plan interesul Bucureştiului şi al bucureştenilor. Să sprijiniţi proiecte bune care vin într-adevăr să crească calitatea vieţii în Bucureşti şi a serviciilor şi să creeze oportunităţi suplimentare pentru fiecare dintre bucureşteni”, a conchis Orban.

Curtea de Apel Bucureşti a respins, luni, cele 52 de apeluri formulate împotriva validării mandatului de primar general al lui Nicuşor Dan, considerând că acestea au fost tardiv formulate.

 

Related posts

Testarea anticoronavirus a Gabrielei Firea este „o ambiție puerilă”. De ce consideră Nicușor Dan că s-au aruncat banii pe fereastră

Constantinescu Gabriel

A fost semnat acordul de coaliție PNL, USR-PLUS și UDMR. Are peste 300 de pagini

Constantinescu Gabriel

VIDEO | Viceprimarul Aurelian Bădulescu, circ și scandal în Prelungirea Ghencea, la conferința lui Nicușor Dan

Constantinescu Gabriel

1 comment

Nicușor Dan caută hoteluri dispuse să carantineze români din străinătate 3 noiembrie 2020 at 12:46

[…] a lucrat cu cel puţin zece hoteluri din Bucureşti, care sunt luate în calcul și acum. Astfel, Nicușor Dan caută soluții pentru o posibilă problemă care ar putea să apară în […]

Reply

Leave a Comment