george simion lider aur nunta mare parlament invitatii romani 776108
George Simion face nuntă mare şi a împărţit invitaţii în Parlament: "Să vină toţi românii!"

George Simion face nunta în luna august, motiv pentru care i-a invitat pe toți politicienii români la marele eveniment. Liderul AUR nu a ținut cont de culoarea politică a aleșilor și a împărțit în Parlament invitațiile la nunta sa. De asemenea, politicianul a postat pe Facebook invitația.

„Am dat invitaţii la nuntă majorităţii colegilor mei din Camera Deputaţilor. Am dat parlamentarilor, o să dau şi celor de la UDMR, am dat celor de la minorităţi, de la USR, PSD şi PNL. Am invitat toţi românii, dar şi parlamentarii UDMR. Sunt şi ei români. Vreau să petrec cu parlamentarii de peste tot, cu toţi românii. Sunt şi ei români, nu i-am descalificat, nu le-am luat cetăţenia încă”, a declarat George Simion, în exclusivitate pentru Antena 3.

george simion face nunta mare si a impartit invitatii in parlament sa vina toti romanii 776111

Liderul AUR a prezentat şi invitaţia de la nunta sa, iar invitaţii trebuie să aibă o vestimentaţia obligatorie: ia traditională românească.

”Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă. Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă și actualele partide ale sistemului din 2024 încolo”, a scris George Simion într-un comentariu pe Facebook.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *