George Simion
George Simion

George Simion îi invită pe toți politicienii români la nunta sa. Liderul AUR nu a ținut cont de culoarea politică a aleșilor atunci când a împărțit în Parlament invitațiile la marele eveniment din viaţa sa.

După ce a venit cu pungă plină cu monede în valoare de 50 de bani în Parlament, liderul AUR, George Simion, a anunţat că face nuntă mare luna viitoare, motiv pentru care le-a adus invitaţii colegilor săi.

Politicianul se pregătește intens pentru marele eveniment din viaţa sa, unde îi aşteaptă pe toţi românii, inclusiv pe politicieni. Recent, președintele Alianței pentru Unirea Românilor a dezvăluit cine este aleasa inimii sale.

George Simion: „Am invitat toţi românii la nuntă, dar şi toţi parlamentarii. Sunt şi ei români!”

„Am dat invitaţii la nuntă majorităţii colegilor mei din Camera Deputaţilor. Am dat parlamentarilor, o să dau şi celor de la UDMR, am dat celor de la minorităţi, de la USR, PSD şi PNL. Am invitat toţi românii, dar şi parlamentarii UDMR. Sunt şi ei români. Vreau să petrec cu parlamentarii de peste tot, cu toţi românii. Sunt şi ei români, nu i-am descalificat, nu le-am luat cetăţenia încă”, a declarat George Simion, pentru Antena 3.

Liderul AUR a prezentat şi invitaţia de la nunta sa, iar invitaţii trebuie să aibă o vestimentaţia obligatorie: ia traditională românească.

În urma dezvăluirilor despre viitoarea doamnă Simion, președintele AUR a comentat că dorește să își țină viața privată departe de ochii publicului și de lumea politică:

„Ne sunt suficiente Elenele de care am avut parte în ultima sută de ani. Cei care ne doresc bine pentru noua familie, îi aștept la nuntă pe 27 august, îmi pot scrie pe Facebook ca să le dau invitația la cununia religioasă și la petrecere”, a transmis George Simion.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *