George Simion

Preşedintele AUR, deputatul George Simion, l-a criticat astăzi, în plen, pe ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, susţinând că acesta trebuie să plece din funcţie, transmite Agerpres.

„Ce veţi vota în continuare este (…) achiziţia lui Klaus Iohannis – 600 de maşini BMW girate din banii românilor. Aşa se fac lucrurile la noi în ţară. De aceea, ministrul Bode trebuie să plece, pentru că astfel de afaceri poate se făceau în anii ’90, la începutul anilor 2000, dar suntem în anul 2022. (…) Acum, în Senat, votaţi împotriva Constituţiei. Nu e presa acolo, nu are voie să relateze presa despre voturi din Senat şi cum trec pe repede înainte legile Justiţiei, bătându-şi joc de Constituţie”, a afirmat Simion, în plen, la dezbaterea moţiunii simple împotriva ministrului de Interne.

Potrivit liderului AUR, Lucian Bode „face poliţie politică”. „Domnule ministru, aţi participat la deschiderea împotriva mea a două dosare penale, împreună cu bunul prieten de la Buzău al domnului Marcel Ciolacu, domnul inspector-şef Pantazi. Continuaţi aşa, o să plătiţi la un moment dat”, a completat el.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *