Liderul AUR, George Simion, consideră că ultima decizie CEDO reprezintă un atac la adresa familiei și la adresa normalității. Acesta menționează faptul că ani de zile a atras atenția asupra faptului că aici se va ajunge.

Vă aducem aminte faptul că CEDO a emis o decizie prin care impune României recunoașterea parteneriatului civil dintre persoanele cu același sex. Decizia a iscat numeroase controverse în spațiul public.

George Simion, despre decizia CEDO

Într-o postare publicată pe o rețea de socializare, George Simion explică faptul că decizia CEDO reprezintă o lovitură la adresa familiei tradiționale și la adresa normalității. Acesta arată faptul că o instanță internațională are o operațiune de imixtiune împotriva unei majorități absolute a unui popor. Acest lucru nu este normal și reprezintă un atac la adresa democrației:

” Decizia CEDO de astăzi este un nou atac la adresa familiei și a normalității. Din păcate, era de așteptat.
Aici am ajuns. După ani de zile în care am avertizat că aici se va ajunge, iată-ne în punctul în care o instanță internațională decide împotriva voinței majorității absolute a poporului român.Familia este atacată. Națiunea se dorește a fi dizolvată. Libertatea este suprimată, zilnic, prin votul unor parlamentari ignoranți (vedeți legea cu demonstrațiile stradale și ultrajul, vedeți cenzura CNA etc).AUR este atacat pentru că susține familia, patria și libertatea. Am avut șansa să punem stop tăvălugului la Referendumul din 2018. Atunci, unii n-au înțeles întrebarea sau credeau că e una secretă Alegerile din 2024 reprezintă ultima șansă să obținem o majoritate în fruntea țării care să apere Familia, Libertatea și Țara. Deșteptați-vă români, că am dormit destul! ” explică George Simion, președintele AUR.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *