george simion
george simion

Liderul AUR, George Simion, a fost filmat la Botoșani în timp ce încearcă să-i dea o palmă peste cap unui tânăr care a refuzat să dea mâna cu el, în timp ce cameramanul său face ulterior același gest în piață, cu o femeie, deranjat probabil că i-a trecut prin cadru.

Între timp, mai mulți susținători AUR s-au adunat lângă autocar iar mai multe echipaje au fost mobilizate.

”Dar ce e aici, mai fraților, stat polițienesc? Ia uite, au chemat mai departe, mai vin una, două, mașină după mașină (de poliție, n.red.). Dar ce am făcut? Incredibil! A dar ordin Chirica să ne oprească. Au venit și mascații, suntem periculoși? Suntem periculoși rău, s-a trezit toată poliția din Iași. Ce ați făcut? Ia uite, a mai venit un echipaj! E în fișa postului dumneavoastră să ne învățați unde să ne parcăm autocarul?”, spune George Simion.

„Cine v-a pus pe dumneavoastră să faceți asta? De unde ați luat ordin? Cine v-a dat ordin? Retrageți-vă la unitate că nu se comite nicio ilegalitate aici. Sunteți polițist sau milițian? Sunteți o rușine pentru uniforma dumneavoastră”, se aude George Simion comentând întâlnirea cu agenții de poliție din Iași, noaptea trecută, potrivit Antena 3.

”În loc să prindă hoții, ia uite poliția în acțiune. 112, poliția în acțiune, s-a parcat un autocar în parcare, vor să facă hora unirii și alte ilegalități. Nu e vina Poliției, ca să ne înțelegem! E vina ăstora care le dau ordine în halul ăsta. Așa au primit ei ordin că nu avem voie cu autocarul în parcare”, continuă liderul AUR, George Simion, într-o transmisiune LIVE pe o rețea socială. 

”Azi noapte, la 12:00, a venit autocarul cu colegii noștri, și am vrut să parcăm aici, în parcare. Și o desfășurare de forțe de zici că l-au găsit pe polițistul care călcase copilul pe trecerea de pietoni sau găsiseră un interlop. Au venit vreo 7-8 echipaje, poliție, jandarmerie, poliție locală… Pe bune? Ce voiam sa facem? Să parcăm autocarul.

De fapt vrem să comitem o mare ilegalitate. Ne întâlnim la 09:00 și vrem să facem nici mai mult nici mai puțin decât o horă. Și știm că în orașul primarului al cărui nume nu vreau să îl pronunț, este interzis. Nu e manifestație AUR, nu vom avea steaguri de partid, invităm pe toți românii în fața Palatului Culturii pentru că e o zi națională”, a declarat George Simion, luni dimineața, la Antena 3.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *