George Simion, copreşedintele AUR, a anunţat că grupul deputaţilor pe care-i conduce se va opune proiectului de lege privind introducerea certificatului verde COVID-19 ce urmează să fie votat marţi, zi în care îi îndeamnă pe români să protesteze.

Într-o intervenţie telefonică la România TV, Simion a precizat că a văzut cum protestele din Bruxelles şi din Germania faţă de vaccinarea anti-COVID au degenerat în violenţe şi a subliniat că românii ar trebui să manifesteze în mod paşnic.

„Toate protestele trebuie să fie paşnice. Am văzut că mai ales poliţiştii sunt nemulţumiţi de aberaţiile măsurilor de restricţie. Cred că noi românii suntem mai inteligenţi decât alţii. Am văzut şi o hartă cu infectările din luna decembrie şi am văzut că cei din Suceava, care au trecut şi s-au imunizat natural sunt în zona verde, în zona cea mai sigură din Europa”, a declarat George Simion, la România TV.

Liderul AUR a spus că vrea se asigure că printre protestatari să nu se afle agitatori, spunând că „singura formă prin care ar putea exista agitatori este dacă infiltrează jandarmeria agitatori din unitatea lor specială printre protestatari”.

„O să fiu acolo şi o să mă asigur că nimeni nu escaladează nimic. Singura formă prin care ar putea exista agitatori este dacă infiltrează jandarmeria agitatori din unitatea lor specială printre protestatari. Nu va fi cazul, aşa că toţi românii de bună credinţă, toţi românii paşnici, marţi, la ora 9 dimineaţa în faţa Camerei Deputaţilor lângă parcul Izvor. După care la ora 10 intrăm în Parlament şi facem ce putem de la tribuna Parlamentului să obţinem respingerea certificatului verde”, a mai spus George Simion.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *