Gigi Becali a sfințit Calea Victoriei duminică, după parada gay de sâmbătă. Cu prilejul sărbătorii religioase Adormirea Maicii Domnului, Gheorghe Becali, însoțit de un sobor de preoți, a luat la pas toto traseul pe care au mărșăluit sâmbătă mii de activiști LGBT, „pentru a alunga păcatul”.

Becali a cântat în stradă cântece bisericești și a făcut o serie de declarații considerate homofobe. Pe parcursul marșului său, în urma manifestanților de sâmbătă de la „Bucharest Pride”

„Unde se înmulţeşte păcatul şi ne trimit ei nouă duhuri necurate, atât de mult se va înmulţi şi va prisosi harul în ţara asta, că noi îi vom respinge.

Am zis să sfințim locul. Au lăsat duhuri necurate pe aici. Ei vor să fie haos, dezordine, să nu mai asculte lumea de autorități”, a declarat Gigi Becali, potrivit B1TV.

Omul de afaceri a ieșit azi alături de mai mulți preoți să sfințească locurile în care, cu o zi înainte, a avut loc parada Bucharest Pride (Marșul Diversității), pentru apărarea drepturilor comunității LGBT.

Gigi Becali a sfințit Calea Victoriei. Becali, împreună cu preoți și peste 1.000 de oameni, au mers de la Piața Victoriei până la Piața Universității, cu mai multe cruci și icoane, cântând mai multe cântece religioase.

Gigi Becali a sfințit Calea Victoriei cu mâna într-o proteză după o operație la tendon

Gigi Becali a apărut în mulțime purtând un dispozitiv medical la braț. El a fost operat de urgență din cauza unui tendon rupt la umărul stâng. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către patronul FCSB. Potrivit acestuia, va avea mâna imobilizată pentru o perioadă. Patronul FCSB spune că cum trebuie să facă un repaus și așteaptă să se recupereze.

„M-am operat la umăr, o operație cam grea, de tendon. Am mâna imobilizată într-o proteză. La mâna stânga am făcut operație la tendon. Aveam probleme la tendon de mult. Nu mi-am dat seama, dar tendonul era rupt.

Când mi-a făcut operația era mai grav, dar nu mai contează asta. Acum mă simt bine, normal, dar am mâna imobilizată. În București m-am operat”, a spus Becali.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.