Gigi Becali se implică în criza coronavirusului. Donează măști și trimite mâncare bătrânilor. Apelul său către oamenii de afaceri
Actualitate

Gigi Becali se implică în criza coronavirusului. Donează măști și trimite mâncare bătrânilor. Apelul său către oamenii de afaceri

Gigi Becali se implică în criza coronavirusului. Finanțatorul echipei FCSB a anunțat că a constituit echipe de oameni pe care îi plătește și care împart măști în spitale. Becali îi ajută și pe vârstnicii care nu au alimente și propune ca mai mulți oameni de afaceri să se unească pentru a evita îndatorarea României.

Gigi Becali a spus că este sunat de persoanele vârstnice care îi cer ajutorul, deoarece aceştia duc lipsa hranei.

El va trimite măşti spitalelor din Craiova şi Caracal, potrivit publicației Știri pe Surse.

„Nu se poate aşa ceva în spitale. Nici măşti nu suntem în stare să avem? Mă duc acum să duc nişte măşti la Craiova şi la Caracal. Mă sună bătrâni, că trebuie să le duc mâncare, oamenii nu au mâncare. Îmi e milă, ce să fac…Am o echipă care se ocupă de asta. Le dau bani şi duc mâncare la oamenii bătrâni”, a spus Becali.

Gigi Becali se implică în criza coronavirusului. El este de părere că oamenii de afaceri pot limita efectele economice.

„Noi trebuie să ne împrumutăm ca stat şi să băgăm bani mulţi ca să fim cot la cot cu ei. Criza de coronavirus ne poate fi benefică. Vin românii, aduc şi banul şi dacă injectăm şi noi măcar 20-30 de miliarde putem să plecăm de pe loc şi să îi prindem din urmă. Ne împrumutăm şi plătim peste 30-40 de ani, dar plecăm cu viteză, cu demaraj de pe loc. La ora asta ce fac ei că nu dau nici măcar măşti la spitale şi plâng doctorii să le dau eu măşti. Împart şi eu câte 1000-2000 de măşti la câte un spital, ce facem, păi dormim? Daţi-vă la o parte de acolo, să vină 7-8-10 oameni de afaceri şi să luăm noi măsurile astea de economie. Dacă nu ştiţi, nu e ruşine! Vin eu cu nişte oameni pe care îi aleg eu şi rezolvăm noi. Nu cu Mercedes să plecăm de pe loc, dar măcar cu Audi să plecăm, dar nu cu Trabantul”, a mai spus Becali.

Related posts

Klaus Iohannis, îngrijorat de coronavirus, dar nu atât de mult încât să convoace CSAT

Constantinescu Gabriel

Coronavirusul va afecta mulți români dar îmbolnăvirile vor fi ușoare. Explicațiile unui expert în sănătate publică

Constantinescu Gabriel

Câinii ar putea depista persoanele infectate cu coronavirus. Se fac cercetări în Marea Britanie

Hoteluri și pensiuni din Bihor, rechiziționate de Guvern pentru transformarea în spații de carantină

Congresul PSD ar putea să fie organizat online, de teama coronavirusului. Marcel Ciolacu i-a dat replica lui Orban

Procesul coronavirusului, intentat Chinei de SUA. Despăgubirile uriașe solicitate

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment