Gigi Becali protestează pentru că nu este lăsat să producă medicamente
Gigi Becali protestează pentru că nu este lăsat să producă medicamente

Gigi Becali protestează pentru că nu este lăsat să producă medicamente anticovid cu care, spune el, ar putea salva mulți bolnavi, pentru că eficacitatea lor a fost dovedită în toată lumea. Becali mai spune că s-a infectat de nenumărate ori cu COVID, dar are un ritual zilnic care îi permite să scape de virus.

Gigi Becali a lansat noi atacuri la adresa Guvernului, care continuă să impună restricții, la aproape 2 ani de la debutul crizei COVID.

Eu spun aşa: e adevărat, omul face ce vrea, dar şi vaccinații şi nevaccinații au nevoie de antivirale în farmacii. În toată lumea găsești Ivermectina la farmacie. Eu știu că v-ați vindecat cu medicamente de la mine. Oamenii simpli, care nu au de unde lua, nu au dreptul? Cum în Germania poți să iei, să fie și la noi. Nu e cum au zis, că e pentru animale, ce, dacă dai penicilină la vacă, nu mai dai şi la oameni? Dacă s-a demonstrat că e cel mai eficient, de ce să nu avem în farmacii?

Eu pot produce 10.000 de pastile pe oră, dau la toată România gratis. Pot să produc şi Arbidol, şi Invermectină, am aprobare. Dar pot doar pentru pacienţii mei, dar să îmi dea aprobare să fac pentru toată România”, a declarat afaceristul, citat de B1TV.

Patronul de la FCSB a declarat că de la declararea pandemiei de COVID, a fost infectat în repetate rânduri cu virusul SARS-COV-2. De fiecare dată, Becali a reușit să se vindece. Omul de afaceri are și un ritual pe care-l face zilnic, gargara cu cu țuică.

Eu fac în fiecare zi, de două ori pe zi gargara cu țuică și apă, fac pentru ca aşa cred. Eu cred că am avut Covid de 50 de ori, de 100 de ori, îl simt în nas, în gât, fac putină gargară şi aia e. Eu simt imediat, îi zic şi nevestei, azi m-a atacat Covidul. La mine în loc să scadă anticorpii, creșteau, nu înseamnă că l-am avut? Dar mie nu mi-e frica de el”, a mai spus George Becali.

Gigi Becali protestează. Gigi Becali a mai spus că va construi un nou spital, unde persoanele nevaccinate vor putea fi tratate fără probleme.

Eu am aparat cu hidrogen, am 15 doctori specialiști, niciunul nu s-a vaccinat. Acum fac spital, ca nu o să mai poată lumea nevaccinată să intre în spitale şi să-i primesc la mine. Dar poate dă Rafila ordin să îmi închidă clinica, ca au minte întunecată şi zic că dacă nu spui ca ei, ești nebun. Nu, bă, voi sunteți nebuni, nu mă obligaţi pe mine să bag substanțe în corp. Nu te mai lasă să iei mâncare, să intri la mall”, a mai declarat Becali.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *