Guru Cumpănașu i-a luat luat locul lui Guru Bivolaru, crede Cozmin Gușă
Guru Cumpănașu i-a luat luat locul lui Guru Bivolaru, crede Cozmin Gușă

Guru Cumpănașu i-a luat luat locul lui Guru Bivolaru, crede analistul politic Cozmin Gușă. Reprezentant al societății civile, Alexandru Cumpănașu reprezintă un pericol extrem pentru noua generație, consideră Gușă. „Ar trebui dus la un control psihiatric” consideră Gușă, care a precizat că îl cunoaște de aproximativ 20 de ani.

Guru Cumpănașu a întrecut de mult orice măsură, este de părere Cozmin Gușă. A devenit cunoscut la nivel național după uciderea Alexandrei, nepoata sa, în oribilele crime de la Caracal, iar de atunci a devenit un instrument în mâinile unor persoane care ăl folosesc.

Filmulețele ce te lasă perplex, în care Cumpănașu zăpăcește elevii români, sau îi incită la revoltă contra profesorilor, ori dă adolescentelor mesaje cu substrat sexual, au fost “bătute” de câteva reportaje exclusive unde români din Italia îl acuză pe unchiul Alexandrei din Caracal de treburi groaznice, reporterul RTV fiind pregătit să ofere multe alte dovezi de comportament deviant.

Îl știu pe Cumpănașu de cca 20 de ani, dar n-am mai dorit să comunic cu el în ultimii 3 ani, de când am fost convins nu doar că omul “fură curent”, ci și că este pus să facă treburi ciudate și periculoase. Aseară, înainte de intrarea lui în direct pentru ca să-și apere cauza și să-și justifice aberațiile de nejustificat, am explicat pe larg ce zic mai sus, susținând nu doar că omul trebuie blocat și izolat prin mijloace legale, dar chiar AR TREBUI DUS LA UN CONTROL PSIHIATRIC, în urma căruia sunt convins că i s-ar bloca evoluția publică cel puțin pentru o perioadă. N-am glumit deloc și nici n-am dorit să-l jignesc, dar situațiile speciale reclamă măsuri speciale, altfel treburile pot degenera în mod periculos, iar autoritățile statului român trebuie să priceapă că cei aflați în pericol sunt cel puțin câteva sute de mii de tineri fani ai lui Cumpănașu, aproape toți minori (!), ce se ceartă cu profesorii și părinții din cauza noului lor GURU (sutele de filmulețe analizate deja de Poliție zic asta clar!).

Nu mai insist azi asupra treburilor aberante pe care Cumpănașu le-a săvârșit de-a lungul vremii, atenție însă, în urma unor scenarii sau regii unde el a fost doar distribuit, încă de la începutul anilor 2000! Necazul mare al celor ce L-AU MANEVRAT, FINANȚAT, FOLOSIT ȘI PROTEJAT TOTAL este azi că nu știu cum să stopeze scandalul, în condițiile în care Cumpănașu acționează ca o “bombă cu ceas” și în ceea ce-i privește, devenind o mare vulnerabilitate pentru ei, depozitar al multor secrete cu care azi îi va șantaja” a scris Cozmin Gușă pe contul său de Facebook.

DE LA “GURU BIVOLARU” LA “GURU CUMPĂNAȘU”!
CAZUL ALEX CUMPĂNAȘU: PERICOL EXTREM PENTRU ELEVI ȘI TINERI, MARE…

Posted by Cozmin Gusa on Wednesday, January 6, 2021

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul