Factura de curent la Guvern nu a mai venit de șase luni, astfel că Palatul Victoria a devenit, astfel, singurul loc în care scumpirile la energie din ultima vreme nu s-au resimțit, cel puțin încă. Ultima factură de curent primită la sediul Guvernului este din luna aprilie 2022.

Din ce în ce mai multe persoane se plâng de prețurile uriașe pe care le au de achitat în fiecare lună pentru facturile de energie electrică. Exact prin asta a trecut și administrația Palatului Victoria, care a avut de luat o decizie dificilă pentru a scădea costurile cu energia electrică. De la asta, s-a ajuns la o întârziere serioasă a facturilor.

Potrivit ultimelor informații apărute, Guvernul nu a mai primit o factură de energie electrică din luna martie 2022. Acest lucru a avut loc după ce furnizorul a fost schimbat, deoarece avea tendința de a încărca foarte mult facturile la finalul lunii, transmite B1TV.

Cât plătește guvernul pentru factura de electricitate la Palatul Victoria

Potrivit declarațiilor făcute de Secretarul General al Guvernului, în luna martie, Guvernul a achitat o sumă de 125.316,35 lei pentru un consum de 127.268,43 KWh.

Acest lucru nu a fost privit cu ochi buni de către specialiști, deoarece în aceeași lună a anului 2021, deși a existat un consum de 148.133,03 KWh, facturile au avut o valoare de 94.717,13 lei.

Astfel, Guvernul a optat pentru un contract semnat cu Hidroelectrica, o companie care nu a mai trimis facturile abonaților săi încă din luna aprilie a acestui an.

Costurile ar putea fi destul de mari, însă biroul de presă al SSG susține că a stabilit deja un tarif fix cu unul dintre cei mai ieftini furnizori de pe piața energetică, potrivit Fanatik.

„Furnizorul de energie electrică pentru Palatul Victoria, după cum am precizat mai sus, este Hidroelectrica, iar tariful negociat este de 525,00 lei/MWh fără TVA, la care se adaugă accize, taxe și componente reglementate de A.N.R.E.

Pentru perioada aprilie – septembrie 2022 nu există facturi”, se arată în informațiile puse la dispoziție de sursa menționată anterior

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *