ilie bolojan

Ilie Bolojan respinge categoric varianta de a prelua funcţia de premier al României, în contextul actualului scandal din Coaliție.

Președintele Consiliului Județean Bihor spune că nu se pune problema ca el să ocupe fotoliul de la Palatul Victoria.

Declarația vine după ce liderul USR PLUS, Dan Barna, a declarat la Digi24 că Ilie Bolojan ar putea să îi ia locul lui Florin Cîţu și că soluţia ar fi una de succes pentru continuarea Coaliţiei de guvernare în aceleaşi condiţii.

Reporter: Dinspre USR, dar și dintre liberali a venit sugestia de prim-ministru Bolojan..

Ilie Bolojan: “Nu se pune această problemă”.

Întrebat despre soluția propusă de USR PLUS şi premierul a respins ideea.

Florin Cîțu: “În acest moment avem votul BPN pentru susținerea premierului în funcție”.

Declaraţiile celor doi vin după ce copreședintele USR PLUS Dan Barna a spus la Digi24 că în PNL sunt foarte multe soluții viabile pentru funcția de prim-ministru, iar Ilie Bolojan ar fi una acceptată de ei.

Dan Barna, copreședintele USR PLUS: “În PNL sunt foarte multe soluții foarte viabile pentru premier. Un om ca Ilie Bolojan va avea toată susținerea USR PLUS și sunt convins că vom putea avea acel guvern stabil din punct de vedere al deciziilor mature”.

rna, copreşedinte USR PLUS, a afirmat, joi, că în PNL sunt foarte multe soluţii viabile pentru funcţia de prim-ministru, menţionând că Ilie Bolojan ar putea avea toată susţinerea formaţiunii sale pentru acest post.

“Coaliţia poate să propună – şi asta vom face, ne vom duce la coaliţie şi vom spune colegilor de la PNL: puneţi pe masă un premier competent, care are pur şi simplu maturitatea să conducă un guvern. Am văzut cum explica unul dintre purtătorii de mesaj de la PNL, ne explica că în USR PLUS sunt multe soluţii pentru Ministerul Justiţiei. În PNL în egală măsură sunt multe soluţii viabile pentru funcţia de prim-ministru. Un domn premier Ilie Bolojan va avea toată susţinerea USR PLUS, fără niciun fel de problemă şi sunt convins că vom avea acel guvern stabil din punctul de vedere al deciziilor mature”, a declarat Barna.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul