raluca turcan

Raluca Turcan critică decizia USR PLUS de a încerca îndepărtarea premierul Florin Cîţu. Într-o postare pe Facebook, ministrul Muncii spune că „USR nu a fost Albă ca Zăpada din Guvern”, ci este responsabil de toate nereușitele guvernării.

„Încă o dată să fie clar: USR nu a fost Albă-ca-Zăpada din guvern, USR a fost părtaş şi responsabil de toate nereuşitele guvernării. La fel ca PNL şi UDMR”, a scris Raluca Turcan, duminică, pe pagina sa de Facebook.

Raluca Turcan susține că cei din USR PLUS vor răspunde în faţa propriilor alegători pentru că s-au aliat cu AUR pentru a da jos guvernul.

Alianţa USR-PLUS cu un partid despre care toţi liderii USR au afirmat tot timpul că este extremist, pentru a dărâma guvernul Cîţu, este greşeala pentru care USR-PLUS răspunde în faţa propriilor alegători”, a mai scris Turcan, ministrul Muncii.

Totodată, Raluca Turcan consideră că prioritatea ar trebui să fie acum asigurarea guvernării ţării.

„Problema majoră este, însă, asigurarea guvernării ţării într-un moment dificil, marcat de perspective nesigure privind evoluţia pandemiei, din cauza unui procent mic de persoane vaccinate şi blocaje economice globale, alături de creşteri de preţuri, după oprirea bruscă a activităţilor de anul trecut”, a spus Raluca Turcan.

„Acestea sunt problemele, care nu sunt uşoare, de aceea aveau nevoie de o guvernare solidă, cu o responsabilitate comună şi egală a celor trei partide din Coaliţie. Cu aceste probleme şi cu efectele instabilităţii şi agravării lor, ne ameninţă şi ne şantajează USR , ‘dacă nu faceţi ce vrem no'”, ‘dacă nu schimbaţi premierul, pentru că aşa vrem noi, ne retragem de la guvernare şi vă lăsăm pe voi – PNL – să vă înecaţi în aceste probleme'”, se arată în postarea ministrul muncii Raluca Turcan.

„PNL nu se va îneca, PNL îşi apără premierul şi PNL va continua guvernarea şi va face absolut tot ce trebuie făcut pentru a stabiliza situaţia de acum şi a soluţiona problemele grele care ne apasă pe toţi, indiferent de ce simpatii politice avem”, a conchis ministrul Muncii, Raluca Turcan.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *