Ion Țiriac vaccin obligatoriu. Vaccinul anti-COVID să fie cerut de lege
Ion Țiriac vaccin obligatoriu. Vaccinul anti-COVID să fie cerut de lege

Ion Țiriac vaccin obligatoriu. Ion Țiriac, unul dintre cei mai bogați afaceriști din România, vrea ca vaccinul anti-COVID să devină obligatoriu. Libertatea individuală nu mai are valoare în fața unei boli mortale, consideră fostul tenismen, ajuns la 82 de ani.

Ion Țiriac, fost jucător important de tenis al României, a fost tranșant atunci când a venit vorba despre soluțiile pentru a depăși complet pandemia de coronavirus: „Aș da o lege prin care i-aș obliga pe toți să facă vaccinul!” a declarat el pentru gsp.ro.

„Eu aș da o lege prin care i-aș obliga pe toți să facă vaccinul. Foarte simplu! Nu refuzi, n-ai cum! Dacă refuzi dumitale să-ți faci vaccinul nu e doar treaba ta, e și treaba mea, că-mi dai mie pandemia.

Dacă ai lepră, nu te lasă nimeni să umbli pe stradă! E exact ca și cum ai avea o armă ascunsă cu care omori pe cineva. (…) E o chemare și o datorie a fiecărui cetățean, în special că e gratis”, a declarat Țiriac pentru GSP.

Toate treburile astea cu libertatea…păi du-te în junglă, închide-te undeva unde ai libertate, dar nu-mi da mie o boală care poate să mă ducă în groapă!, a declarat Ion Țiriac.

Țiriac susține circulația în Europa doar cu pașaport COVID

Ion Țiriac vaccin obligatoriu. Ion Țiriac a dezvăluit în luna aprilie a acestui an că a avut COVID-19 dar s-a refăcut și a ales să se vaccineze.

Afaceristul spune că a trecut ușor peste infectarea cu virusul, fără a avea simptome, iar apoi a ales să se vaccineze cu serul celor de la Pfizer/BioNTech.

Eu am avut-o fără să știu (n.r – boala). După ce am descoperit-o, n-am avut nici 0,05% simptome. Având în vedere că îmi venise rândul la vaccin, având vârsta, l-am făcut imediat. Mi se spune că șapte, opt, nouă luni nu pot s-o iau, nu pot s-o dau la nimeni.

Ar fi trebuit să se facă un pașaport european, dacă tot fac teste la fiecare săptămână ca să plec într-un loc sau să plec în altul, că eu trebuie să voiajez. Nu pot să stau fix aici”, a mai spus Ion Țiriac.

Leave a comment

Lasă un răspuns