Jafurile rușilor în locuințele și magazinele ucrainenilor sunt deja cunoscute
Jafurile rușilor în locuințele și magazinele ucrainenilor sunt deja cunoscute

Jafurile rușilor în locuințele și magazinele ucrainenilor au devenit de notorietate. O convorbire telefonică dintre un soldat care tocmai prădase casa unor ucraineni cu stare și soția sa a fost făcută publică de Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU). „Ți-am furat niște produse cosmetice” îi spune soldatul soției, care îi reproșează apoi că nu a luat un laptop pentru fiica lor, care are nevoie de el la școală. „Cum trăiesc ei și cum trăim noi” este concluzia femeii.

Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a făcut publică o convorbire telefonică între un soldat rus și soția sa. Bărbatul a jefuit o casă din Ucraina și i-a promis acesteia că-i va aduce „produse cosmetice” și „adidași de marcă”.

Soldatul rus i-a spus că a rămas impresionat de stilul de viață al familiei care locuia acolo și de calitatea hainelor, se arată în convorbirea telefonică dezvăluită de SBU și publicată de Libertatea.

Jafurile rușilor, parte a operațiunii de „denazificare” pretinsă de Putin

Pentru ocupanții ruși jefuirea caselor ucrainene e ca mersul la supermarket, de unde alegi ceea ce-ți place. Însă, nici la supermarket și cu atât mai mult în locuințele oamenilor, nu plătesc.

Ți-am furat niște produse cosmetice. Adidașii sunt de damă, de marcă, totul este așa. Mărimea 38. Sunt cool. Totul este de înaltă calitate, toate hainele”, îi spune militarul rus soției sale, în discuția difuzată de SBU.

Aș fi avut ocazia ocazia să iau și laptopul”, continuă el.

Replica femeii: „Auzi la tine! Sofia va merge la studii, are nevoie și de un laptop, la naiba”.

Rusul schimbă discuția: „Aici locuiește o familie pasionată de sport, am băut vitamine scumpe, am găsit tricouri noi de fotbal și tricouri de hochei”.

„Ne relaxăm în saună”

Pentru că locuința jefuită era dotată cu o saună, militarii ruși și-au dedicat câteva momente de relaxare. Nevasta militarului l-a sfătuit să fure și niște tricouri la plecare.

Ia totul, Andrei, mai ai nevoie de tricouri. Cum trăiesc ei și cum trăim noi.. Treninguri nu erau? Trebuia să iei un costum sport frumos”, a mai spus ea.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *