Suspiciune de coronavirus la Guvern. O femeie de la bucătărie, izolată la domiciliu
Suspiciune de coronavirus la Guvern. O femeie de la bucătărie, izolată la domiciliu

Ministerul Agriculturii se pregătește să păstreze trend-ul guvernamental și să propulseze pe funcții importante persoane din Vâlcea (locul de naștere al premierului) sau Gorj (filiala sfătuitorului de seamă al lui Florin Cîțu, Dan Vâlceanu).

Secretar General al Guvernului este Horațiu Gorun adus de Cîțu din Gorj în Ministerul de Finanțe și propulsat apoi în fruntea aparatului administrativ al executivului. Dan Vâlceanu, deputat de Gorj are punct de lucru în Piața Victoriei.

Rând pe rând oamenii din Gorj sau Vâlcea au primit posturi calde spre disperarea altor liberali. Iulian Popescu a fost numit consilier al premierului pentru digitalizare. Cătălin Nandolu primește funcția de director SMART SA. Aurel Simion a fost numit secretar de stat la Ministerul Agriculturii.

La agricultură începe implementarea programului Gorj – Vâlcea la nivel de eșalon doi. Pentru funcția de director al Direcției de Control și Antifraudă concurează doamna Anca Simina Popescu. Femeia este din Novaci, județul Gorj și este reprezentativă pentru a creiona grupul de interese care acaparează administrația.

În 2010 era angajată a firmei Eulink Pro, patronată de fostul secretar de stat Dan Manolescu de la Finanțe. La trei ani de la acest moment Simina Popescu a ajuns să fie angajată chiar la Ministerul de Finanțe, locul de muncă al fostului ei angajator.

Dan Manolescu a fost secretar în cabinetul Victor Ponta, parlamentar din Gorj. De asemenea și actualul liberal Horațiu Gorun este acuzat că ar avea legături cu fostul premier PSD. De asemenea, Manolescu a fost reprezentant al statului la Complexul Energetic Oltenia unde Dan Vîlceanu are interese majore.

Surse din Ministerul Agriculturii susțin că pentru grupul care face numirile în aparatul de stat, numirea Siminei Popescu este esențială pentru a acapara controlul în instituție. Concursul pentru această funcție are loc luni, 17 mai 2021.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *