Rareș Bogdan

 Rareş Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a spus duminică, în direct la Antena 3, că a asistat la nişte acţiuni ale Poliţiei pe care nu le consideră oportune, mai ales că am ieşit din starea de urgenţă, motiv pentru care îi atrage atenţia ministrului de Interne, Lucian Bode.

“O să fac un apel care va crea probabil breaking news sau cu siguranță știri multiple în urma emisiunii”, a început Rareş Bogdan, duminică, la Antena 3. 

În acest context, liderul liberal le cere reprezentanţilor din Poliţie prudenţă, pentru că “o parte din autorităţie statulului fac nişte acţiuni absolut absurde”.

Bogdan: Duminică, în 4 localuri din nordul Bucureştiului, au năvălit cei din Jandarmerie sau din Poliție

“Bode și Despescu să le explice domnilor din Poliție. Vreau să-l rog pe prietenul meu, Lucian Bode, și pe prietenul meu, Bogdan Despescu, cei doi oameni care conduc Ministerul de Interne, să acționeze și să le explice domnilor de la Poliție că nu mai este stare de urgență, că companiile românești au trăit extrem de greu, mai ales cele din HoReCa”, spune Rareș Bogdan.

Astăzi (duminică – n.-r.), am fost cu familia într-un loc, am mai fost în trei locuri, pentru că am avut întâlniri, și m-am bucurat de această stare de libertate care s-a instituit la nivelul Bucureștiului, și, în fiecare din cele patru locuri din nordul Bucureștiului, au năvălit cei din Jandarmerie sau din Poliție”, a declarat europarlamentarul Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan: Îi atrag atenția lui Bode, o parte din autoritățile statului fac acțiuni absolut absurde

“Îl rog pe Lucian Bode să… și-i atrag atenția în mod respectuos (…) că nu suntem stat autocratic, unde să călcăm în picioare firme și oameni care abia mai trăiesc de pe o zi pe alta, care au avut de suferit enorm în urma COVID și-n urma măsurilor restrictive”, mai spune Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL.

Leave a comment

Lasă un răspuns