Cătălin Țone, expert antidrog, a vorbit despre șoferul drogat

Ioana Ancuţa Popoviciu, judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, nu va mai judeca procesul. Va fi mutată la Judecătoria Constanța de luna viitoare.

Secția pentru judecători a CSM a decis ca judecătoarea lui Vlad Pascu din „Dosarul 2 Mai” să fie mutată la Judecătoria Constanța de luna viitoare.

Astfel, Ioana Ancuța Popoviciu va fi mutată, la cererea ei, de la Judecătoria Mangalia, unde activează acum, la Judecătoria Constanța.

Va fi mutată începând din 1 iunie și nu se va mai ocupa de dosarul lui Vlad Pascu, tânărul care a ucis doi oameni în vara anului trecut.

Dosarul va fi preluat de un alt magistrat.

În octombrie 2023, Vlad Pascu a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului.

„În sarcina inculpatului s-a reţinut că, în dimineaţa zilei de 19.08.2023, a condus pe drumurile publice un autovehicul, sub influenţa substanţelor psihoactive, iar, la intrare în localitatea 2 Mai, a acroşat un grup de persoane care se deplasau pe marginea drumului.

În urma impactului, a rezultat decesul numiţilor O.A.S. (21 ani) şi D.R.M. (20 ani), precum şi vătămarea corporală a numiţilor B.D.D. (18 ani), C.V.A. (20 ani) şi I.C.I. (20 ani).

De asemenea, se reţine că, după producerea accidentului, inculpatul a părăsit locul accidentului”, au transmis la acea dată procurorii.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *