Jurnalistul și istoricul Florian Bichir deschide lista PMP la Senat, la Argeș

PMP Argeș a depus miercuri listele candidaților pentru alegerile parlamentare. Jurnalistul și istoricul Florian Bichir deschide lista PMP la Senat, la Argeș, iar Cătălin Bulf deschide lista la Camera Deputaților, scrie secretarul general adjunct al PMP, Ioana Constantin, pe pagina sa de Facebook.

Florian Bichir deschide lista PMP la Senat, la Argeș

„Am fost azi alături de profesorul și istoricul Florian Bichir și alături de Cătălin Bulf – președintele PMP Argeș la depunerea candidaturilor pentru alegerile parlamentare. Ne bucurăm că Florian Bichir este parte a echipei PMP, e nevoie de mai mulți oameni politici care iubesc și respectă România”, a scris Ioana Constantin pe Facebook.

„După votul de ieri pentru Iordache – altă întrebare devine limpede că România are nevoie urgent de o nouă majoritate care să lucreze în interesul românilor, de parlamentari corecți, competenți, dar mai ales care iubesc țara! PMP va face reformă parlamentară, vom continua să luptăm pentru ca votul vostru să devină lege: PMP este singurul partid care luptă pentru reducerea numărului de parlamentari la 300”, a mai scris Ioana Constantin pe Facebook.

Alegerile parlamentare pe 6 decembrie

Premierul Ludovic Orban a declarat joi că, din punctul guvernamental de vedere, data de 6 decembrie pentru organizarea alegerilor parlamentare este “data constituţională şi legală”, iar “fiecare zi în plus în care rămâne în funcţie acest parlament este o zi pierdută pentru România”.

„Fiecare zi în care rămâne în funcţie acest parlament în plus faţă de termenul la care am organizat alegerile e o zi pierdută pentru România, iar majoritatea PSD mai face câte un rău României aproape în fiecare zi de activitate parlamentară. Numai săptămâna trecută iar au adoptat o serie de legi, au dat sporuri pentru o mulţime de angajaţi în sectorul public – acela de 15%, spor de condiţii deosebite – l-au generalizat, au stabilit ei cum creşte indicele social de referinţă şi au legat salariul minim de indicele social de referinţă cu trei ani de zile de acum înainte. Nu mai vorbesc de toate celelalte legi care practic duc România spre incapacitate de plată. O asemenea iresponsabilitate din partea unor grupuri parlamentare dominate de PSD, cum s-a manifestat în ultimele trei luni, nu a mai existat”, a declarat Orban la Digi24.

Leave a comment

Lasă un răspuns