Preşedintele Klaus Iohannis a precizat, miercuri, fotografiile în care preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, şi mai mulţi lideri social-democraţi stau împreună la masă, afirmând că pe aceştia nu-i prea interesează de regulile impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

Daţi-mi voie să fac o introducere puţin politică. Din fericire, acum, în pandemie, este PNL la guvernare şi împreună căutăm şi găsim măsurile adecvate, proiecte, oportunităţi pentru a preveni răspândirea acestei boli şi pentru a găsi metodele cele mai bune pentru a trata bolnavii. Cum credeţi că ar fi fost cu o guvernare PSD, dacă conducerea PSD nu respectă cele mai elementare norme, cât poate fi de greu şi pentru un PSD-ist să îşi pună o mască dacă aşa este regula pentru toată lumea? Vă daţi seama că nu-i prea interesează şi, dacă am fi avut un guvern PSD în această pandemie, ar fi fost foarte – foarte rău”, a spus şeful statului, într-o conferinţă de presă, la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis, după fotografia cu Ciolacu fără mască la restaurant

El a afirmat că liderii social-democraţi au încălcat „flagrant” toate normele la care ceilalţi români se supun.

„În ceea ce priveşte acuzaţiile de poliţie politică, este rizibil. Probabil o persoană văzând ce fac PSD-iştii acolo a fost foarte supărată şi a sesizat chestiunea, a intervenit poliţia la sesizare, i-a găsit pe PSD-işti discutând în interiorul restaurantului fără mască, fără să respecte distanţa, deci încălcând flagrant toate normele la care ceilalţi români se supun. De unde se vede încă o dată că PSD nu s-a reformat. PSD ne povesteşte tot felul de lucruri frumoase. Am văzut chiar că l-au trimis pe doctorul Rafila să prezinte un program de sănătate, dar pe ei de fapt nu îi interesează deloc aceste lucruri. Pe ei îi interesează să îşi vadă interesul lor, al PSD-iştilor. Iar despre ce or fi discutat, nu ştiu”, a declarat Iohannis.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *