Leonardo Claudiu Cristea, viceprimar al orașului vrâncean Adjud, se sărută pe gură cu un interlop.

Viceprimarul a fost filmat la o petrecere în timp ce se sărută pe gură cu un membru al găștii Banghici, autointitulată „Spaima Adjudului”. Filmuleţul a ajuns viral.

Interlopul cu pricina este „Bobo”, pe numele său adevărat Bogdan Alexe, care, alături de frațiii săi și de alte rude ori prieteni din oraș sunt cunoscuți sub numele de „Banghici”, relatează B1Tv.

Pe numele lor apar mai multe dosare, dintre care unul în care un bărbat pe nume Decebal Bujor, poreclit tot Banghici, a agresat doi polițiști. În anul 2018, acesta a fost condamnat la un an și patru luni de închisoare de către magistrații Judecătoriei Adjud.

Surprinzător sau nu, Decebal Bujor a primit posibilitatea de a-și face cele 120 de ore de muncă în folosul comunității chiar la primăria unde lucrează Cristea.

Relațiile sunt chiar mai strânse de atât. Bobo Banghici și ceilalți membri ai grupului îi fac campanie electorală pe Facebook lui Constantin Armencea, actualul primar PSD al orașului și un apropiat al viceprimarului.

Leonardo Claudiu Cristea, viceprimarul din Adjud susține că persoanele din imagini nu fac parte dintr-o grupare interlopă.

„Aveau ei o petrecere într-un salon de evenimente la mine în locație și dimineața m-au luat la dans și pe mine, nici măcar nu am fost invitat la această petrecere, dar eram acolo deoarece era localul meu. A fost făcut live atunci și acel live a fost salvat, luată doar această frântură și păstrată”, a spus Leonardo Cristea, citat de Libertatea.

Pe de altă parte, social-democratul se apără și susține că în spatele acestei povești ar sta organizația PNL Adjud, care ar urmări să îi aducă prejudicii de imagine, iar imaginile sunt vechi de doi-trei ani.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul