Liviu Dragnea are COVID, a anunțat avocata acestuia, Flavia Teodosiu
Liviu Dragnea are COVID, a anunțat avocata acestuia, Flavia Teodosiu

Liviu Dragnea are COVID, a anunțat avocata acestuia, Flavia Teodosiu. Fostul lider PSD este închis la Penitenciarul Jilava și este printre deținuții infectați care sunt tratați în Spitalul Penitenciar Jilava.

Deocamdată, starea lui Dragnea este bună, a spus luni avocata Flavia Teodosiu, potrivit PsNews.

Liviu Dragnea se află în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea are COVID. Un număr de 164 de deţinuţi cu COVID-19 sunt trataţi în penitenciarele-spital Bucureşti-Jilava şi Constanţa-Poarta Albă, se arată într-un comunicat al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP).

Pentru un număr de 164 de persoane private de libertate confirmate pozitiv SARS-CoV-2 se asigură tratament specific în Penitenciarele-Spital Bucureşti-Jilava şi Constanţa-Poarta Albă, sub îndrumarea structurilor de resort din sistemul public de sănătate. Raportat la particularităţi şi indicaţii terapeutice, situaţia statistică poate suferi modificări. Persoanele pentru care se emite decizia externării beneficiază, în continuare, de monitorizare medicală în unităţile penitenciare prestabilite. În acest registru, subliniem că 10 unităţi subordonate nu au înregistrat niciun caz de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în rândul persoanelor custodiate precizează sursa citată.

De asemenea, ANP menţionează că 139 de poliţişti de penitenciare sunt, în prezent, confirmaţi pozitiv SARS-CoV-2 şi respectă recomandările Direcţiilor de Sănătate Publică competente.

Administraţiile locurilor de deţinere au implementat, de asemenea, măsuri specifice de intervenţie, nefiind raportate disfuncţionalităţi în derularea misiunilor şi activităţilor curente, arată sursa citată.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.