Liviu Dragnea este vizat de un al dosar, la ieșirea din închisoare
Liviu Dragnea este vizat de un al dosar, la ieșirea din închisoare

Liviu Dragnea este vizat de un al dosar, la scurt timp după ce a ieșit de la închisoare. Fostul lider al PSD trebuie să explice procurorilor DNA dacă a cheltuit banii partidului în vacanțe exotice, alături de iubita lui, Irina Tănase.

Procurorii au în vedere modul în care Liviu Dragnea a gestionat banii partidului pe care l-a condus. Liviu Dragnea este vizat pentru fondurile care ar fi fost folosite pentru sponsorizarea propriilor vacanțe exotice.

Dragnea a călătorit în Indonezia, Bali, Republica Dominicană, Punta Cana și Doha. El ar fi fost însoțit de Irina Tănase – iubita, Adrian Mlădinoiu – fostul aghiotant și Mircea Drăghici – fost trezorier, aflat în închisoare pentru utilizarea fondurilor PSD în interes personal, plus alte persoane care nu au făcut parte din partid, relatează B1TV.

Liviu Dragnea a fost eliberat din penitenciar pe 15 iulie, după doi ani şi două luni de detenţie. La 26 iulie, el a fost convocat la DNA. Marți, 30 august, au apărut primele informații cu privire la posibila revenire în politică a lui Dragnea. Fostul lider PSD ar pune bazele unui nou partid, alături de prietenul Codrin Ștefănescu și octogenarul Teodor Meleșcanu.

Planul lui Dragnea a provocat deja îngrijorare în PSD.

„Se pot întâmpla tot felul de lucruri. E domnul Codrin Ștefănescu, care este foarte activ și încearcă să strângă oameni. E libertate, democrație, fiecare face ce vrea. Sper ca domnul Dragnea să-și facă viitorul politic fără să atace partidul care i-a oferit aproape tot și în consecință, vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.