Lucian Bode fără mască la Untold. Ministrul de interne Lucian Bode a fost surprins fără masca de protecție la festivalul Untold. Bode a purtat-o la fotografiile oficiale, apoi și-a dat-o jos la discuțiile cu diverse persoane, a transmis Sindicatul Europol, care a publicat și fotografiile în care appare ministrul internelor, numit și interimar la justiție după demisiile demnitarilor USR-PLUS.

Bode și-a pus masca pentru poza oficială, apoi și-a dat-o jos. „Asta pentru că Legea în România se împarte între „jmecheri” și „fraieri”. (…) Ne întrebăm ce răspuns ar trebui să ofere un polițist din stradă cetățeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măștii de protecție și îl va întreba dacă și Bode a fost amendat la UNTOLD pentru aceeași faptă”, au transmis reprezentanții sindicatului, într-o postare pe Facebook.

Lucian Bode fără mască la Untold. „Ministrul de interne, ministrul justiției și ministrul transporturilor „wanna be”, Lucian Bode, unicul ministrul 3 în 1, a fost surprins la UNTOLD fără mască de protecție.

Sigur, pentru poza oficială, a folosit-o, dar ulterior și-a dat-o jos. Asta pentru că Legea în România se împarte între „jmecheri” și „fraieri”. Între cei care permit să se organizeze festivaluri cu zeci de mii de oameni care efectiv se iau în brațe în aglomerație și școlile unde nu se permite vizita părinților la prima zi de școală a copiilor lor”, au scris reprezentanții sindicatului Europol.

Sindicaliștii au precizat apoi că atitudinea ministrului de Interne pune polițiștii într-o postură deloc confortabilă în fața celor pe care trebuie să-i sancționeze pentru nerespectarea legii: „După ce această imagine cu ministrul Bode fără mască a devenit virală, ne întrebăm ce răspuns ar trebui să ofere un polițist din stradă cetățeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măștii de protecție și îl va întreba dacă și Bode a fost amendat la UNTOLD pentru aceeași faptă”.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *