rareș bogdan

Rareș Bogdan a afirmat sâmbătă seară, într-un interviu pentru Antena3, că USR-PLUS trebuie să plătească pentru că a provocat actuala criză guvernamentală, iar dacă vor reveni la guvernare nu vor mai primi cinci ministere, ci trei sau patru.

Pe lângă poziția de vicepremier pe care a ocupat-o Dan Barna, USR-PLUS a mai avut alte 6 ministere în cabinetul condus de Florin Cîțu.

„Le oferim celor din USR-PLUS șansa să se recredibilizeze, să se reîntoarcă. Sigur, nu vor mai primi la fel de multe ministere, dar vor primi 3-4 minister și pot continua munca pentru cetățeni. Nu le mai dăm 5 ministere, cu siguranță”, a spus Rareș Bogdan.

„Când fugi și abandonezi când cresc prețurile la energie, când trebuie să semnezi PNRR, când începe școala, și tu fugi de la guvernare și te porți iresponsabil, te aliezi cu AUR, pentru greșeala făcută și neajunsurile create și criza politică pe care au generat-o, e necesar să plătească”, a declarat Rareș Bogdan la Antena 3.

Rareș Bogdan a avut un mesaj și pentru președintele PNL, Ludovic Orban, căruia i-a amintit că preşedintele Klaus Iohannis l-a salvat direct de la debarcarea din fruntea formațiunii.

„Ludovic să înceteze, pentru că numai eu ştiu de câte ori l-a apărat preşedintele Iohannis, câte şanse i-a dat preşedintele Iohannis, cum i-a dat şansa să construiască un guvern singur, fără a se implica nici Rareş Bogdan, nici Iulian Dumitrescu, nici Flutur, nici Boc, nimeni. Nici Alina Gorghiu. Pur şi simplu şi-a făcut echipa singur, iar când noi îi atrăgeam atenţia că exagerează sau că acţionează discreţionar, preşedintele îl apăra. Aseară a depăşit toate limitele. M-a supărat rău”, a declarat Rareş Bogdan, sâmbătă seară, la Antena 3.

„Nu e corect să faci acest lucru, mai ales că preşedintele Iohannis de două ori l-a salvat direct. A fost salvat de preşedintele Iohannis, de la schimbarea din preşedinte de partid înainte de termen. De la debarcare”, a declarat Rareș Bogdan.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *