LUDOVIC ORBAN

Ludovic Orban, liderul PNL, a declarat duminică, la Focşani, că va continua parteneriatul cu preşedintele României, Klaus Iohannis, şi după ce va câştiga alegerile pentru preşedinţia PNL la congresul din 25 septembrie.

Ludovic Orban, despre parteneriatul cu Klaus Iohannis: „După ce voi câştiga la acest congres, acest parteneriat va continua”

„Aşa cum am avut un parteneriat onest, în beneficiul României, timp de patru ani cât am fost preşedintele PNL, un parteneriat care a avut rezultate remarcabile atât pentru România, cât şi pentru PNL, după ce voi câştiga la acest congres, acest parteneriat (n.r.- cu preşedintele Klaus Iohannis) va continua”, a mai afirmat Ludovic Orban, președintele liberarilor, într-o conferință de presă.

Vineri, la Dâmbovița, liderul PNL Ludovic Orban dezbăluise că Florin Cîțu, contracandidatul său la președinția partidului, ar fi susținut de președintele Klaus Iohannis.

„Eu cred că PNL nu are nicio datorie față de președintele Iohannis. Dimpotrivă! Eu am convingerea că președintele PNL trebuie să fie ales de membrii PNL, cu mintea lor, cu gândirea lor și cu sufletul lor. Eu cred că președintele PNL trebuie să fie îndatorat și legitimitatea lui să se bazeze doar pe votul dumneavoastră, marea oaste a PNL”, afirmase Ludovic Orban, președintele PNL.

Duminică, liderul PNL Orban a spus că oamenii le reproșează politicienilor de la putere, inclusiv lui Klaus Iohannis, că au declanșat această criză politică, în loc să se ocupe de guvernare.

„Noi suntem considerați principalii responsabili de această criză politică, adică Klaus Iohannis, Florin Cîțu și Partidul Național Liberal. Ne reproșează că în loc să ne ocupăm de guvernare, în loc să găsim soluții pentru marile probleme cu care se confruntă românii, noi am declanșat o bătălie internă și acum am declanșat și o criză politică. Unica noastră șansă este să dovedim capacitatea de a soluționa această criză”, a scris președintele PNL Ludovic Orban pe Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *