Lucian Mândruță spune că toți politicienii mint ca să câștige alegerile. Cine are curajul să spună adevărul
Actualitate

Lucian Mândruță spune că toți politicienii mint ca să câștige alegerile. Cine are curajul să spună adevărul

Lucian Mândruță crede că toți candidații își mint electoratul pentru a câștiga, inclusiv la alegerile locale, iar „românului îi și place să fie mințit”. Jurnalistul o vede primar în continuare pe Gabriela Firea, pentru că se bucură încă de încrederea bucureștenilor, dar victoria ei nu ar fi atât de sigură pentru că îi suflă în ceafă Nicușor Dan, care este „căpos”.

„Firea sigur mai are șanse, pentru că Nicușor Dan e căpos, nu va putea fi convins să nu candideze, exact ca Bernie Sanders, în America. Vlad Voiculescu și el vrea să candideze, liberalii vor și ei să candideze, iar din această situație nu poată să iasă decât Firea primar. Ce decizie a luat, cine și la ce nivel, vom vedea. Dar, până una alta, eu nu îmi dau nici votul, nici susținerea vreunui candidat, inclusiv Firea, care spune că va putea să rezolve problemele de acum. E o minciună. Numai bucureștenii le pot rezolva”, a declarat Lucian Mândruță într-un interviu acordat PsNews.

Toate promisiunile politicienilor pentru București sunt deșarte, pentru că nu sunt bani. E nevoie de cineva care să aibă curajul să spună oamenilor că sunt necesare sacrificii, iar acesta ar putea veni de la PNL, susține Mândruță.

„Să le spună bucureștenilor „dragilor, problema sunteți voi, locuitorii, și va trebui să faceți sacrificii dacă vreți să vă fie mai bine. Cu jumătate de gură, e un singur om în situația asta, Ciprian Ciucu (n.r. unul din candidații interni ai PNL-ului), și îl încurajez. (…) Va trebui să înceapă să fie neplăcut de sincer”

(…) Eu aștept un candidat la Primăria București care să fie din București și care să nu mai mintă că are soluții. Nu există soluții populare, cel puțin. Văd acum tot felul de candidați care vin și spun „o să creăm alternative”, „o să facem spații verzi”. Mințiți când spuneți toate lucrurile astea. Nu o să aveți bani nici să cumpărați autobuze, nici să mai cumpărați tramvaie, nu aveți bani de nimic în plus. Pe de altă parte, românului îi și place să fie mințit. Îi văd pe candidații ăștia care spun că pot rezolva. Ce vor face ei cu toate promisiunile astea? Nu vor face decât să lichideze câtă încredere i-a mai rămas românului în statul său. Și asta mi se pare periculos în campania asta, pentru că noi deja avem o încredere redusă în statul român, din cauza politicienilor care au promis și nu au livrat”, consideră Lucian Mîndruță.

Related posts

Gabriela Firea, atacată chiar din interiorul PSD. Deputatul Liviu Pleșoianu îi ia apărarea lui Dragnea după ce Firea l-a comparat cu Orban

Constantinescu Gabriel

Gabriela Firea blocată în Primăria Capitalei. Companiile municipale au fost suspendate

Constantinescu Gabriel

Gabriela Firea conduce în topul încrederii bucureștenilor. Cât a obținut într-un sondaj CURS

Constantinescu Gabriel

Gabriela Firea este „cel mai puternic candidat”, spune viceprimarul Bădulescu. Nu l-a primit încă în stafful de campanie

Constantinescu Gabriel

Bucureștenii riscă să rămână fără apă caldă și căldură, Gabriela Firea vorbește despre „pisici negre”

Constantinescu Gabriel

Controlul la Primăria Capitalei a început. Ministrul Florin Cîțu: „În ultimii zece ani, nimeni n-a mai călcat pe acolo”

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment