Ludovic Orban afirmă că orice candidat la preşedinţia PNL trebuie să ia în calcul şi faptul că poate fi desemnat drept candidat al partidului la alegerile prezidenţiale. „Eu iau cu mare seriozitate în calcul această posibilitate”, susţine Ludovic Orban.

„Orice candidat la preşedinţia Partidului Naţional Liberal trebuie să ia foarte în serios că există această posibilă responsabilitate de a fi candidatul Partidului Naţional Liberal la preşedinţia României. Eu iau cu mare seriozitate în calcul această posibilitate”, spune Ludovic Orban.

„Sigur că până la alegerile prezidenţiale mai avem, între timp trebuie să ne concentrăm pe îmbunătăţirea performanţei guvernamentale”, a mai spus Ludovic Orban.

„Pe măsură ce se vor apropia alegerile prezidenţiale evident că, după ce voi câştiga, voi avea capacitatea să decid împreună cu colegii mei cine este cel mai bun candidat la funcţia de preşedinte al României din Partea Partidului Naţional Liberal, cum am mai făcut-o”, a declarat Ludovic Orban presei, sâmbătă, la Bistriţa, răspunzând unei întrebări.

Întrebat dacă îşi menţine declaraţia conform căreia va renunţa la funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor dacă va pierde alegerile interne din PNL, Ludovic Orban a răspuns afirmativ, adăugând: „Dar obiectivul meu este să obţin un nou mandat la preşedinţia Partidului Naţional Liberal”.

Întrebat ce condiţii ar trebui să se îndeplinească pentru a inversa involuţia în sondaje a PNL, liderul liberal  Orban a răspuns: „Să înceteze atacurile reciproce”.

„Din păcate, unii dintre colegii mei, care au muncit alături de mine pentru a obţine rezultatele în perioada 2017-2020, consideră că pot să-i facă bine lui Florin Cîţu dacă dau toată ziua în mine. Aici trebuie să demonstrezi că eşti mai bun, în 25 septembrie este o competiţie pentru funcţia de preşedinte al partidului, la congres se alege preşedintele partidului, restul echipei se alege la un Consiliu Naţional care va fi convocat ulterior”, a spus actualul preşedintele al PNL, Ludovic Orban.

Întrebat săptămâna aceasta, într-o emisiune televizată, dacă vizează o candidatură la funcţia supremă în stat, contracandidatul lui Orban, Florin Cîţu, a răspuns: „Pas cu pas”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *