Ludovic Orban a răbufnit la adresa parlamentarilor PSD, spunând că sunt slugile lui Dragnea. „Sunteți parlamentari născuți din pixul lui Dragnea”, „trei ani de zile l-ați slugărit cu râvnă pe Dragnea”, „ați votat toate legile care ne-au adus pe marginea prăpastiei” sunt doar câteva din aprecierile extrem de dure ale premierului Orban față de parlamentarii PSD.

Ludovic Orban a luat cuvântul de la tribuna Parlamentului, miercuri, la dezbaterea moțiunii de cenzură inițiate de PSD împotriva Guvernului, după ce Executivul a adoptat ordonanța de urgență care permite alegerea primarilor în două tururi.

„Înțeleg că aveți probleme cu cititul, așa că sunt înțelegător față de voi. Vreți, nu vreți, sunteți parlamentari născuți din pixul lui Dragnea și nu veți scăpa de acest stigmat, care vă va urmări toată viața voastră.

Trei ani de zile l-ați slugărit cu râvnă pe Dragnea, ați votat toate tâmpeniile, ați votat toate legile care ne-au adus pe marginea prăpastiei, ne-ați izolat în Europa, l-ați slugărnicit fără ezitare pe Liviu Dragnea.

Nu mă las judecat de voi! În trei ani ați arătat clar de ce sunteți în stare: slugărnicie, dezolare, izolare în plan internațional și până la urmă o cădere jalnică! Nu v-au deranjat alte lucruri, dar depuneți moțiune de cenzură pentru că Guvernul vrea să instituie un sistem mai reprezentativ, un sistem mai bun de reprezentativitate pentru toți cetățenii.”, a spus Ludovic Orban, în Parlament.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *