Ludovic Orban a răbufnit la adresa parlamentarilor PSD: „Sunteți parlamentari născuți din pixul lui Dragnea”
Actualitate

Ludovic Orban a răbufnit la adresa aleșilor PSD: „Sunteți parlamentari născuți din pixul lui Dragnea”

Ludovic Orban a răbufnit la adresa parlamentarilor PSD, spunând că sunt slugile lui Dragnea. „Sunteți parlamentari născuți din pixul lui Dragnea”, „trei ani de zile l-ați slugărit cu râvnă pe Dragnea”, „ați votat toate legile care ne-au adus pe marginea prăpastiei” sunt doar câteva din aprecierile extrem de dure ale premierului Orban față de parlamentarii PSD.

Ludovic Orban a luat cuvântul de la tribuna Parlamentului, miercuri, la dezbaterea moțiunii de cenzură inițiate de PSD împotriva Guvernului, după ce Executivul a adoptat ordonanța de urgență care permite alegerea primarilor în două tururi.

„Înțeleg că aveți probleme cu cititul, așa că sunt înțelegător față de voi. Vreți, nu vreți, sunteți parlamentari născuți din pixul lui Dragnea și nu veți scăpa de acest stigmat, care vă va urmări toată viața voastră.

Trei ani de zile l-ați slugărit cu râvnă pe Dragnea, ați votat toate tâmpeniile, ați votat toate legile care ne-au adus pe marginea prăpastiei, ne-ați izolat în Europa, l-ați slugărnicit fără ezitare pe Liviu Dragnea.

Nu mă las judecat de voi! În trei ani ați arătat clar de ce sunteți în stare: slugărnicie, dezolare, izolare în plan internațional și până la urmă o cădere jalnică! Nu v-au deranjat alte lucruri, dar depuneți moțiune de cenzură pentru că Guvernul vrea să instituie un sistem mai reprezentativ, un sistem mai bun de reprezentativitate pentru toți cetățenii.”, a spus Ludovic Orban, în Parlament.

Related posts

Viorica Dăncilă spune că a rămas fără prieteni de când nu mai e președintele PSD. „Important este omul, nu funcția”

Constantinescu Gabriel

PSD a pierdut în Parlamentul European, Au cerut dezbateri pe alegerile în două tururi din România

Constantinescu Gabriel

EXCLUSIV. Dosar nou pentru Olguța Vasilescu!

Mircea Azar

Gheorghita Liviu Goncea

George Dumitrescu

Eliminarea pensiilor speciale va fi discutată în sesiune extraordinară a Parlamentului. Marcel Ciolacu a cedat solicitării PNL

Constantinescu Gabriel

Ioana Mihaela Neacsu

Andreea Cristescu

1 comment

Premierul propus de PNL este tot Ludovic Orban. Cum a reacționat Ciolacu 6 februarie 2020 at 13:27

[…] Ludovic Orban a răbufnit la adresa aleșilor… […]

Reply

Leave a Comment