Fostul lider al liberalilor Ludovic Orban a afirmat, marţi, că pe preşedintele Klaus Iohannis îl vor ajunge „scrâşnelile din dinţi şi blestemele oamenilor pe care i-a trădat”, pentru că „nimeni nu scapă atunci când îşi bate joc de oameni”.

„Nu pot să mă abţin şi să spun câteva cuvinte despre chiriaşul de la Cotroceni. Oricât de multe ascunde, oricât de departe va sta de oameni, tot îl vor ajunge scrâşnelile din dinţi, sudalmele şi blestemele oamenilor pe care i-a trădat. Nimeni nu scapă atunci când îşi bate joc de oameni”, spune Ludovic Orban.
„Cu o cotă de încredere prăbuşită, fără niciun fel de legitimitate şi autoritate morală, Klaus Werner Iohannis încă îşi face planuri. Singurul plan pe care trebuie să şi-l facă este să-i slugărească cât mai mult pe PSD-işti, ca nu cumva să treacă suspendarea prin Parlament. Pentru că, dacă se va întoarce la popor, prin referendum de demitere, mandatul lui va înceta înainte de termen”, a declarat Ludovic Orban, la sediul central al PNL, după ce şi-a dat demisia din partid.

În opinia lui Ludovic Orban, conducerea PNL s-a transformat „într-o anexă a Cotrocenilor” şi, până la urmă, decizia de a nu se reface coaliţia de centru-dreapta după eşecul guvernului minoritar a fost tot a preşedintelui Iohannis, „care a impus celor care îl ascultă din conducerea PNL această variantă”.

„Klaus Iohannis are drept obiectiv să distrugă partidul care l-a scos preşedinte. Chiar dacă va reuşi să aducă sub nivelul mării încrederea în ceea ce a fost odată PNL, în ceea ce mă priveşte pe mine spun doar atât: PNL este acolo unde există oameni care cred cu tărie în valorile liberale, care respectă istoria şi realizările uriaşe ale înaintaşilor noştri din PNL. (…) Din ceea ce este astăzi sub sigla PNL n-a mai rămas decât o carcasă goală, populată de oameni în cea mai mare parte la nivelul vârfului partidului care nu fac altceva decât să întineze memoria înaintaşilor noştri”, spune Ludovic Orban.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *