ludovic orban
Ludovic Orban

Ludovic Orban infirmă informațiile pe surse politice apărute în spațiul public privind o serie de discuții cu Dacian Cioloș care ar viza o opoziție mai puternică la coaliția PNL-PSD-UDMR.

Liderul “Forța Dreptei” spune că nu a fost contactat de Dacian Cioloș după ce acesta ar fi avut o întâlnire la Bruxelles cu parlamentarii și europarlamentarii din PLUS, în urma unor nemulțumiri în noul partid format în urma contopirii PLUS în USR.

“Prefer să nu dau declarații legate de ipoteze”

Dacian Cioloș și foștii membrii PLUS ar urma să părăsească USR pentru a crea o nouă formațiune politică sau pentru a se alătura uneia deja existente. Ludovic Orban spune însă că “Forța Dreptei” nu a avut astfel de propuneri din partea fostului președinte USR. În ceea ce privește viitorul, liderul nu vrea să anticipeze care va fi răspunsul său în cazul în care va fi abordat.

“În ultima perioadă nu am avut discuții cu domnul Cioloș, dar în mod evident, am fost colaboratori și în opoziție și la guvernare, dar în ultima perioadă nu am avut discuții cu domnul Cioloș. Prefer să nu dau declarații legate de ipoteze, nu pot să dau eu declarații despre ce va face unul sau altul.” spune Ludovic Orban pentru Impact.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *