Image default
Actualitate

Ludovic Orban, mesaj vehement pentru Klaus Iohannis: „Alegem preşedintele PNL, nu distribuitorul de resurse pentru România Educată”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, le-a transmis, miercuri seara, liberalilor din filiala Sector 1 că pe 25 septembrie au de ales între o opţiune bună şi una proastă la şefia partidului, adăugând că la acea dată se alege preşedintele formaţiunii politice şi nu “distribuitorul de resurse pentru proiectul ‘România Educată'”.

„Avem de ales între o opţiune bună şi una proastă. Asta este. (…) Sectorul 1 e o oază de democraţie, Vâlcea e o oază de democraţie, nu e peste tot aşa. Preşedinţii care vor să candideze la o funcţie în Biroul Executiv în filialele în care preşedinţii au trecut de partea lui Florin Cîţu li s-a pus condiţia ca să fie sprijiniţi ca să nu treacă moţiunea Ludovic Orban”, a spus Ludovic Orban.

„Au fost nişte simulacre de CDJ-uri la care s-a plecat cu urna din sală, la care nu au avut dreptul să fie reprezentaţi în comisia de numărare reprezentanţi care mă simpatizează şi mă susţin, la care urna era în acelaşi loc în care se lua buletinul de vot în faţa prezidiului, preşedintelui de filială”, a mai spus Ludovic Orban.

„S-a votat secret… Asta este realitatea. Din delegaţii sunt scoşi primari pe capete, primari cu rezultate excepţionale. Primarul de Satu Mare, Ovidiu Duma, cu rezultate de şase mandate pentru că a semnat moţiunea Orban a fost ras din delegaţie, nu mai zic de alţi primari din Suceava raşi din delegaţii. (…)Alegem preşedintele PNL, nu distribuitorul de resurse pentru ‘România Educată'”, a spus Ludovic Orban, în Comitetul Director al PNL Sector 1 în care se supun la vot moţiunile candidaţilor la şefia PNL.

Totodată, Ludovic Orban a arătat că preşedintele PNL trebuie să fie un lider, un om care cunoaşte partidul, un om tobă de carte şi care ştie să comunice şi să ia decizii bune.

“Preşedintele PNL trebuie să muncească 24 de ore din 24 dacă este necesar. Nu are voie să aibă odihnă. El este, nu full option, este full time job”, a spus Ludovic Orban, care a adăugat că preşedintele PNL trebuie să fie un om bun.

Citește pe aceiași temă

Klaus Iohannis, întrebat dacă Guvernul Orban trebuie să plece: „Nu trebuie să plece. Tragedia de la Neamț ne arată felul în care PSD-ul a tratat sistemul de sănătate”

Andrada Ionescu

Ludovic Orban, replică pentru Cîțu după ce a zis că a convins „o Românie” să fie premier: „Candidatul PNL în campania electorală am fost eu”

Andrada Ionescu

Vosganian: România n-a obținut nicio victorie la Bruxelles

Andrada Ionescu

Lasă un comentariu