Ludovic Orban propus din nou de PNL pentru funcția de premier a spus Raluca Turcan
Actualitate

Ludovic Orban propus din nou de PNL pentru funcția de premier a spus Raluca Turcan

Ludovic Orban va fi din nou propus pentru fucția de prim-ministru de către Partidul Mațional Liberal, crede vicepremierul în exercițiu Raluca Turcan. Orban va fi, fără îndoială, propunerea cu care reprezentanții PNL se vor duce la consultările de la Cotroceni, care sunt prevăzute să înceapă vineri de la ora 13. „Guvernarea Orban a fost o guvernare bună şi este o guvernare bună” a spus Raluca Turcan.

„Noi vom merge cu mandat, iar mâine, în şedinţa noastră de conducere, am convingerea că mandatul pe care-l va primi preşedintele Ludovic Orban la consultările de la Cotroceni va fi de a exercita funcţia de prim-ministru. Guvernarea Orban a fost o guvernare bună şi este o guvernare bună”, a afirmat Raluca Turcan joi seară, într-o emisiune la Realitatea Plus, potrivit PsNews.

Raluca Turcan este convinsă că membrii PNL vor ca preşedintele partidului să conducă Guvernul în perioada dificilă pe care o traversează ţara şi explică faptul că Florin Cîţu a „înţeles” că, odată ce scenariul privind alegerile anticipate nu mai poate fi luat în calcul, a decis să depună mandatul.

„Aş îndrăzni să spun că toţi membrii PNL consideră că, într-o perioadă dificilă cum parcurge România astăzi, un guvern trebuie să aibă atribuţii depline şi preşedintele partidului care are cea mai mare autoritate să exercite funcţia de prim-ministru. Florin Cîţu a înţeles că odată scos din discuţie scenariul alegerilor anticipate (…) plus situaţia generată de impactul asupra sănătăţii oamenilor şi asupra mediului economic, autoritatea guvernamentală maximă poate fi exercitată din funcţia de prim-ministru de preşedintele celui mai mare partid”, a mai spus Turcan.

„Am convingerea că săptămâna viitoare vom avea vot de învestitură chiar în cursul zilei de luni” aeste prognoza vicepremierului Turcan.

Related posts

Ludovic Orban: „baroni și baroneți roșii” țin România captivă

Constantinescu Gabriel

Tăriceanu, gata să pornească moțiunea de cenzură împotriva Guvernului. Ce trebuie să evite Executivul

Constantinescu Gabriel

Curtea Constituțională dezbate pe 24 februarie desemnarea lui Orban ca premier. Care e surpriza din Parlament

Constantinescu Gabriel

Rareș Bogdan a spus de ce a fost nevoie ca PNL să preia puterea. „Am înghițit niște broaște râioase…”

Constantinescu Gabriel

Gabriela Firea vrea demiterea Guvernului prin moțiune de cenzură: #GuvernFaraMilaDeOameni

Constantinescu Gabriel

Președintele Iohannis a semnat dublarea alocațiilor. Ludovic Orban explică când va fi aplicată legea

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment