Mandatul Gabrielei Firea: ea a explicat cât de mult a muncit la Primărie
Mandatul Gabrielei Firea: ea a explicat cât de mult a muncit la Primărie

Mandatul Gabrielei Firea. Primarul Capitalei a rezumat cei patru ani la conducerea orașului într-o declarație patetică, pe contul ei de Facebook. Primarul Capitalei a povestit că lucrează până seara târziu, pentru binele bucureștenilor, și le „cere iertare copiilor” pentru că este o „mamă mereu în viteză”.

Primarul Capitalei a vrut să le explice bucureștenilor ce a făcut în patru ani.

„(…) Cine putea să știe că soarta mă va duce chiar la Primărie? Și aici, aceeași poveste: multă muncă, implicare, dorința de a debloca și finaliza proiecte. Lucru până seara târziu. Le cer iertare copiilor mei pentru că sunt o mamă mereu în viteză. Nu știu cât mai suportă soțul absența mea din familie. Am vrut să mă implic sută la sută. Nu m-am menajat. Am mai și gresit, ca orice om. Nu a fost din rea-credință. Și nu renunț, am făcut multe, mai am multe de continuat și început. Iată cum văd eu cei patru ani scurși de la jurământul față de bucureșteni. Vă doresc tuturor multă sănătate, putere de munca și, foarte important, timp pentru familie și prieteni!”, a scris Gabriela Firea, în dreptul unui clip postat pe Facebook.

Mandatul Gabrielei Firea. Primarul Capitalei a explicat, printre altele, faptul că programele sociale, pe care Primăria le derulează la iniţiativa sa, ”nu sunt pomeni”, referindu-se la sumele alocate femeilor însărcinate, cuplurilor infertile, copiilor şi adulţilor cu dizabilităţi, familiilor monoparentale şi familiilor de tineri la început de drum.

Gabriela Firea s-a implicat şi în problema majorării pensiilor şi alocaţiilor, acuzând guvernul PNL de rea-voinţă, pentru că afirmă că nu sunt bani pentru aceste creşteri, în timp ce se împrumută pentru a da contracte firmelor „de casă”.

„Nu pot fi de acord că pensiile și alocațiile sunt pomeni electorale, cum spune actualul guvern. (…) Nu sunt bani la Guvern? Păi cum nu sunt bani? Unde se duc împrumuturile care vor rămâne de plătit în urma acestei guvernări? Realmente e inuman ce se întâmplă”, a mai spus primarul Capitalei.

Pandele a scos Voluntari din noroaie

Ea le-a răspuns și celor care o critică pentru că este soția primarului din Voluntari. Florentin Pandele a scos orașul din noroaie, susține soția acestuia.

„Se tot aruncă cu noroi în mine, că sunt soția primarului din Voluntari. Ce s-a făcut în ultimii 20 de ani în Voluntari este o mândrie națională. O comună din care nimeni nu mai ieșea din casă atunci când ploua a devenit un oraș modern, european. Soțul meu este un exemplu de bun gospodar și nu-mi este rușine cu el. Eu mă întreb cum mă mai suportă”, a mai spus ea.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *