gorghiu

Alina Gorghiu prezintă rezultatele Guvernului PNL. Aceasta crede că prin măsurile luate, au fost evitate foarte multe cheltuieli.

„Guvernul PNL a luat măsuri bune în contextul crizei Covid-19 nu doar pentru economie. Ci și pentru oameni. Ele sunt confirmate de cifre reale. Spre disperarea PSD și a acoliților săi care își văd astfel planul năruit de a ține captivă o țară întreagă cu retorica lor retrogradă și mincinoasă. Actualul Executiv a plecat de la o premisă simplă, dar sănătoasă: nu există „nu se poate”.”, spune Gorghiu într-un interviu acordat unui site.

Senatoare PNL de Timiș vorbește despre programul IMM Invest, un program aspru comentat de către opoziție. “Legat de programul IMM Invest. Peste 6.000 de companii românești au primit deja banii. Valoarea creditelor acordate fiind de peste 5,2 miliarde lei. În cazul rambursării de TVA, numărul firmelor beneficiare se apropie de 15.000, fiind soluționate un număr de 15.976 deconturi cu opțiune de rambursare pentru suma de 3,3 miliarde de lei.”, explică ea.

Alina Gorghiu se prezintă optimistă în privința alegerilor locale. “Fără criza coronavirusului, România ar fi avut acum o nouă administrație locală, de o altă factură, deschisă la progres. Sper să avem alegeri locale pe 27 septembrie. Până atunci, somez PSD să renunțe la orice tactici de subminare a guvernării PNL. Să se abțină de la adoptarea oricărei atitudini contrare binelui oamenilor. Românii nu au nevoie de teorii fanteziste și ambigue cu uite Covidul, nu e Covidul doar pe motiv de speculă politică. Prioritar acum este sănătatea cetățenilor pentru ca și economia României să fie în siguranță”, încheie ea.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *