baluta

Daniel Băluță (PSD) se laudă cu sectorul pe care îl conduce. Primarul sectorului 4 le spune internauților cum a scăzut criminalitatea în acest sector.

“Scăderea criminalității în sectorul 4 este o realitate confirmată de Poliția Națională. Mă bucură faptul că una dintre prioritățile mandatului meu ca primar se află pe un trend bun. Cifrele oficiale arată cât se poate de clar că sectorul nostru s-a schimbat. Iar eu ca medic, mi-am dorit întotdeauna să avem o comunitate sănătoasă din toate punctele de vedere.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Cei patru ani de mandat ai lui Băluță au adus un plus sectorului 4, spune chiar el. “Mi-am asumat încă din prima zi ca primar dorința de a le asigura celor care trăiesc, muncesc, învață, locuiesc în acest sector al Capitalei un nivel din ce în ce mai bun de servicii publice și de bunăstare. Grădinițele, școlile, străzile, parcurile și spitalele noastre beneficiază azi de condiții mai bune. Iar cetățenii trebuie să se bucure în siguranță de ceea ce sectorul 4 le oferă. “, continuă acesta.

Daniel Băluță se laudă cu rezultatele sale. Edilul sectorului 4 spune că va încerca în continuare să vină în sprijinul cetățenilor. “Este clar că suntem pe drumul cel bun, așa că vom continua să lucrăm pentru beneficiul public și să ridicăm nivelul de trai al tuturor celor ce locuiesc în sector.”, încheie Daniel Băluță.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *