ponta

Victor Ponta are câteva întrebări pentru Guvernul Orban. Șeful ProRomânia vrea clarificări în legătură cu numărul de bolnavi de corornavirus.

“Cifrele sunt adevarate sau prezentate “cum trebuie” in functie de interesul politic de moment al celor aflati la Putere? Am sustinut si sustin in continuare ca masurile si restrictiile impuse de Guvernul Orban au fost aberante, discriminatorii, ilogice, neprofesioniste si politicianiste – si iata ca rezultatele arata ca am avut dreptate ! Tot ce au facut cei de la Puterea ne-a dus direct in topul infectarilor – dar si in topul distrugerii economice si al abuzurilor fata de propriii cetateni! Am votat impotriva “masurilor salvatoare” si am avut dreptate ca nu vom fi “salvati” in acest fel !”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Astfel, Victor Ponta are câteva întrebări. Prima dintre ele ar fi dacă România se află în continuare într-o situație foarte bună, așa cum au repetat Ludovic Orban și Klaus Iohannis. Ulterior, liderul ProRomânia susține că guvernul nu poate da vina pe nimeni, în cazul în care se va agrava situația din țară. Explicația acestuia ar fi că Guvernul Orban a luat măsurile singur. Ba mai mult, a trecut peste Parlament.

Problema alegerilor este expusă de Ponta. “Daca situatia evolueaza atat de negativ de ce insista Guvernul si PNL cu organizarea Alegerilor asa rapid? Interesul lor politic de pierde cat mai putine voturi este in directa contradictie cu binele si sanatatea publica !”, continuă el.

Victor Ponta spune că deciziile luate de guvern au dus la distrugerea firmelor românești. Acesta se întreabă dacă este vorba de incompetență sau de trădarea intereselor naționale. Șeful ProRomânia declară că va lupta pentru români. “Noi suntem ProRomania – si ne luptam cu cei pe care ii vedem clar acum ca sunt Anti Romania!”, încheie acesta.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *