Image default
Actualitate

Marcel Ciolacu reacționează la declarațiile lui Klaus Iohannis: „Ne-a spus care e secretul luptei sale cu pandemia: norocul!”

Marcel Ciolacu reacționează la declarațiile lui Klaus Iohannis de la Cotroceni și îl acuză pe șeful statului că se bazează pe noroc în lupta pandemiei de coronavirus: „În sfârşit, preşedintele Iohannis ne-a spus care e secretul luptei sale cu pandemia: norocul”, a scris liderul social-democraților pe Facebook.

„Să ne aşteptăm, dacă avem noroc, fiindcă nu depinde deloc de noi. Dacă avem noroc şi se găseşte un vaccin viabil, atunci să ne aşteptăm la o îngrădire şi cu ajutorul vaccinului a acestei pandemii. Mult mai bine este să ne bazăm pe noi. să purtăm mască, să păstrăm distanţa şi să ne ocupăm de igienă”, a declarat șeful statului, atunci când a fost întrebat cu privire la o eventuală amânare a alegerilor parlamentare din decembrie.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că „fatalismul mioritic al domnului Iohannis nu ține loc de măsuri concrete. Nu poți să stai doar cu ochii pe data alegerilor și să privești de la Palatul Cotroceni cum totul se prăbușește în jurul tău”, afirmă Marcel Ciolacu.

În continuare, Marcel Ciolacu reacționează într-o postare pe Facebook, punctând că „viitorul depinde doar de noi”.

„Cred cu tărie că viitorul depinde doar de noi, de fiecare dintre noi, nu de noroc. De aceea, astăzi în Parlament PSD a votat o serie de legi așteptate de întreaga societate: Acordarea stimulentelor pentru profesori și personalul auxiliar. Pachetul minim de servicii – o lege esențială făcută în colaborare cu UNICEF, prin care copiii fără posibilități vor primi o șansă în viață pe care nimeni nu le-a dat-o până acum.  Respingerea ordonanței criminale și antinaționale prin care Guvernul PNL a încercat să vândă avuția națională.

O țară nu se conduce la noroc! Vom lupta în continuare pentru siguranța locurilor de muncă! Pentru un trai mai bun! Pentru investiții în oameni, nu în păcănele”, afirmă Marcel Ciolacu, președintele PSD, pe pagina sa de Facebook.

Related posts

Tănase Stamule, consilierul lui Orban, despre atacurile PSD: „Hoțul strigă hoții”

Klaus Iohannis, „destul de sceptic” despre șansele moțiunii de cenzură susținute de PSD și UDMR. Argumentele Președintelui României

Constantinescu Gabriel

Marcel Ciolacu spune că PSD se opune schimbării Avocatului Poporului: Renate Weber este o instituție

Andrada Ionescu

Leave a Comment