Marcel Ciolacu a spus cu voce tare ceea ce liberalii nu recunosc: faptul că s-au prăbușit în sondaje, așa cum arată mai multe cercetări interne care sunt prezentate la ședințele partidului. Președintele PSD a mai dezvăluit că parteneriatul dintre cele două formațiuni nu ar mai continua după alegerile din 2024.

PNL nu este prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie, a declarat președintele PSD, Marcel Ciolacu, duminică seară într-o emisiune la România TV, fiind întrebat despre viitorul relația dintre cele două partide după alegerile din 2024, transmite B1TV.

Întrebat despre cum ar putea să arate ecuația politică după 2024, liderul PSD a declarat: „Nu știu, haideți să ducem programul de guvernare pe care îl avem în acest moment, programul pe care o să îl adaptăm din iunie încolo, și (…) eu vă promit că în 2024 vin și vă explic exact ce vrem să facem”.

Ciolacu a atins razant problema sondajelor privind încrederea electoratului în PNL:

Eu știu foarte bine ce am spus. Eu am spus, ca orice om politic, că e posibil orice, să avem o coaliție, să avem o alianță din 2024. Alianță înseamnă mai multe, și candidați comuni. Eu nu am spus niciodată că Ciolacu este candidatul (la Președinție, n.r.) sau este Ciucă premier – și Ciolacu, și Ciucă sunt niște oameni trecători, vremelnici prin anumite funcții. Cred că cel mai important rămâne Partidul Social Democrat, cel mai mare partid din România, și Partidul Național Liberal, care nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie, dar e problema dânșilor, nu este problema noastră”, a adăugat Marcel Ciolacu.

V-am spus, putem avea o coaliție sau o alianță. Am înțeles din răspunsul celor de la Partidul Național Liberal că nu se dorește acest lucru. Mă bucur că mi-au spus din timp, că la un moment dat voiam să îi strâng pe colegii mei într-un Consiliu Politic Național să discutăm acest aspect, acum nu mai e nevoie. Am văzut și eu răspunsurile publice”, a mai spus social-democratul.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *