Marcel Ciolacu este candidatul potrivit pentru PSD la prezidențiale, consideră Vasile Dîncu. Vrea, nu vrea, asta e voința partidului, pare a spune președintele Consiliului Național al PSD.

În acest moment Marcel Ciolacu, președintele partidului, e persoana potrivită pentru a candida din partea formațiunii la alegerile prezidențiale din 2024 a declarat Vasile Dîncu joi seara, într-o emisiune B1TV.

Marcel Ciolacu „spune că vom face alegeri interne și că acestea o să stabilească mai bine, dar să vedem dacă vom avea alternative. Dar acum el are, din perspectiva noastră, toate atributele, pentru că îţi trebuie un lucru ca să fii candidat: în primul rând, trebuie să ai tot partidul în spatele tău”, a declarat Vasile Dîncu.

El a mai precizat că Ciolacu „este sincer” când spune că nu va candida, „pentru că el spune că acum un preşedinte al PSD nu poate să câştige acel plus de care avea nevoie pentru ca să facă o majoritate. Eu cred că până ce vom găsi alte soluţii sau dacă vom căuta alte soluţii, Marcel Ciolacu a început, şi prin ideea de toleranţă pe care o are, printr-un anumit tip de implicare diferit decât alţi preşedinţi, cred că e acum candidatul nostru”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *