Marcel Ciolacu visează la un guvern PNL-PSD, care, crede el că ar putea fi posibil după adoptarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîțu introdusă de social-democrați.

Ciolacu susține că există chiar și unii parlamentari liberali care îl vor plecat pe Cîțu.

Există asemenea semnale, atât la liderii de grup, cât și la mine personal”, a punctat Ciolacu. Acesta crede că moțiunea va fi depusă miercuri, urmând să fie votată săptămâna viitoare, relatează B1TV.

Marcel Ciolacu visează la un guvern cu PNL. Liderul social-democraților a precizat, la Antena 3, că au terminat negocierile cu partenerii sociali și „cu toții „au spus foarte clar că este oportun să depunem moțiunea de cenzură și acest guvern să plece”.

Ciolacu a mai spus că textul moțiunii de cenzură a fost finalizat în urma acestor negocieri, dar și a discuțiilor cu parlamentarii AUR: „Își doresc ca și noi că această moțiune de cenzură să treacă”.

Ciolacu a afirmat apoi că dacă moțiunea va trece, PSD poate guverna chiar de a doua zi: „Se poate și un guvern minoritar, se poate crea o nouă majoritate, se pot face alegeri anticipate. Avem oamenii pregătiți, avem discuții cu toți partenerii sociali și știm care sunt prioritățile României și avem capacitatea de a doua zi să guvernăm”.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul