marcel ciolacu
marcel ciolacu

Președintele PSD Marcel Ciolacu îi transmite liderului PNL Florin Cîțu că o eventuală destrămare a coaliției de guvernare va duce la alegeri anticipate. Comentariul lui intervine în condițiile în care cei doi lideri ai principalelor partide din coaliția de guvernare fac în ultimul timp declarații prin care se critică reciproc.

Marcel Ciolacu a fost întrebat duminică seara, la Antena 3, cum se înțelege cu Florin Cîțu, iar liderul PSD a recunoscut că dincolo de „concepțiile diferite” pe care le au, sunt și „probleme de fond”, dar nu a detaliat.

„Avem două concepţii diferite, chiar despre lume şi viaţă. Eu sunt social-democrat și normal că am o anumită abordare, domnul Cîțu spune că este liberal și are altă abordare. Sunt şi probleme de fond, dar domnul Cîţu ar trebui să recunoască faptul că dacă PSD nu s-ar fi hotărât și nu ar fi luat decizia – corectă, din punctul meu de vedere – de a intra la guvernare, nu ştiu cum ar fi arătat în acest moment România”, a spus liderul social-democrat, Marcel Ciolacu.

„Îl anunţ oficial pe domnul Cîţu: dacă PSD iese de la guvernare, vom avea alegeri anticipate”, a avertizat Marcel Ciolacu. „Nu cred că România îşi permite să aibă în acest moment alegeri anticipate”, a punctat el.

„Mai sunt trei ani până la alegeri. Noi am intrat să aducem o coerență în actul de guvernare, am adus o stabilitate politică, o majoritate consistentă și ar trebui să folosim această majoritate pentru creșterea nivelului de trai și pentru urgențele românilor”, a adăugat Marcel Ciolacu.

„Nu este vorba de o armă. Eu am vrut să fiu foarte clar înţeles şi de către domnul Cîţu, şi de către telespectatorii dvs că nu mai există (alternativă – n.r.) – din moment ce ai încercat să faci guvern cu USR şi nu ai reuşit, a intrat apoi PSD la guvernare şi vedem miniştrii PSD ce fac”, a afirmat Marcel Ciolacu, duminică, la Antena 3.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *