Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianței PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat că nu se va retrage din cursa pentru fotoliul de primar general al Capitalei, indiferent dacă Marcel Ciolacu îi cere acest lucru sau nu. Cîrstoiu a precizat că nu a solicitat nicăieri să fie candidat și că refuză să organizeze o conferință de presă pentru a lămuri acuzațiile de incompatibilitate care i-au fost aduse, spunând că va face această conferință doar după ce i se va depune oficial candidatura pentru alegerile din 9 iunie.

Nu mă retrag. Să nu vă așteptați de la mine la așa ceva. Nici dacă îmi va cere domnul Marcel Ciolacu. Căci nu eu am fost cel care a căutat un candidat la Capitală și a ajuns la varianta Cătălin Cîrstoiu, și, cum am mai zis, eu nu am solicitat nimănui nimic în ideea asta” a declarat Cârstoiu, potrivit PsNews.

Candidatura lui Cîrstoiu a fost anunțată de liderii celor două partide, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, într-o conferință de presă la Palatul Parlamentului. Gabriela Firea, președintele PSD Bucureşti, și Sebastian Burduja, președintele PNL Bucureşti, vor coordona campania electorală pe Bucureşti.

Cîrstoiu este manager al Spitalului Universitar din Capitală și a fost desemnat de PSD şi PNL la Primăria Capitalei. El nu se va înscrie în niciunul din cele două partide, urmând a fi susţinut ca independent în cursa electorală.

Medicul Cătălin Cîrstoiu a fost, marţi, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei despre candidatura sa la Primăria Capitalei. El a fost manager al Spitalului Universitar din Capitală în perioada incendiului de la Colectiv și a fost acuzat în spaţiul public că a susţinut că pacienţii arşi în incendiul de la Colectiv primeau toate îngrijirile de care aveau nevoie şi că statul român avea tot ce le era necesar. El respinge aceste acuzaţii.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *