Marcel Ciolacu consideră că prefecții au un rol esențial pentru bunul mers al lucrurilor în plan local și a transmis un mesaj de apreciere și susținere cu ocazia Zilei Instituției Prefectului.

În declarația sa, premierul a evidențiat contribuția esențială a prefecților în asigurarea bunei funcționări a lucrurilor la nivel local, precum sarcini de la gestionarea situațiilor de urgență la punerea în aplicare a politicilor guvernamentale și organizarea scrutinelor electorale, transmite B1TV.

În legătură permanentă cu oamenii și comunitățile locale, Instituția Prefectului are un rol esențial pentru bunul mers al lucrurilor în plan local. Fie că avem de gestionat situații de urgență, de pus în aplicare programe școlare, de asistență socială sau alte politici guvernamentale, ori de pregătit scrutinuri electorale, prefecții, subprefecții și funcționarii ce lucrează în această instituție sunt în prima linie și lucrează în strânsă legătură cu Guvernul. Le apreciez munca și le susțin activitatea!” a scris premierul Ciolacu pe pagina de Facebook a Guvernului.

Premierul i-a îndemnat pe prefecți să fie „atenți și receptivi la problemele” cetățenilor.

Le amintesc însă că de la București sau din orice județ al țării, guvernăm pentru cetățeni, trebuie să fim atenți și receptivi la problemele lor, permanent deschiși să găsim soluții. Prefecților, subprefecților și întregului personal care lucrează în cadrul Instituțiilor Prefectului le doresc mult succes și le cer să-și mențină ușa și ochii deschiși către oameni!”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *