cristina țopescu a murit
cristina țopescu a murit

Cristina Țopescu a murit iar ministrul sănătății, Victor Costache, a spus că a fost o onoare să lucreze cu fosta prezentatoare TV. Cristina Țopescu se retrăsese din presă și de câteva luni lucra în echipa de comunicare a instituției.

Jurnalista a fost găsită decedată duminică seara, în casa ei din Otopeni. O prietenă a sunat la poliție, spunând că nu a mai văzut-o de câteva săptămâni, astfel că polițiștii au intrat în casă și au descoperit-o decedată. La prima evaluare, nu au fost descoperite urme de violență pe trupul acesteia, dar cauza morții va fi cunoscută după autopsie.

Cristina Țopescu era consilier al ministrului sănătății, Victor Costache, iar acesta și colegii săi au transmis un mesaj după ce s-a aflat de moartea jurnalistei. Ea era așteptată la serviciu din data de 6 ianuarie, dar colegii nu au reușit să o contacteze și au crezut că se afla în vacanță, în străinătate.

„Suntem consternați de această veste, care a căzut ca un trăsnet pentru noi. Atât eu, cât și echipa din MS regretăm profund dispariția acestui om minunat, o stea care a inspirat atâtea generații de telespectatori. A fost un privilegiu pentru mine să lucrez cu Cristina Țopescu, care s-a alăturat echipei noastre de comunicare de curând, și până în ultima clipă a demonstrat că este un profesionist desăvârșit. Acum, când mă uit în urmă nu-mi vine să cred că s-a stins, singură și în tăcere. Să-i spunem cu toții o rugăciune în gând și Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a spus ministrul Sănătății, Victor Costache.

Cristina Țopescu – cine a fost

În vârstă de 59 de ani, Cristina Țopescu s-a născut la Oradea, în 1960. A fost fiica lui Cristian Țopescu, celebru comentator sportiv. Debutul în televiziune s-a produs în perioada 1970-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. A absolvit facultatea de Limbi Străine din București.

Cunoscută ca prezentatoare de televiziune, în 2013 a devenit membră a PSD, și în acel moment a încetat colaborarea cu televiziunea Prima Tv pentru unde prezenta jurnalul ”Focus”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *