Traian Băsescu, fostul președinte al României, consideră că alegerile parlamentare anticipate care se vor desfășura în același timp cu cele locale nu va aduce beneficii actualului Guvern. Funcțiile din teritoriu sunt dorite să fie menținute de primarii PSD, așa că se vor lupta aprig pentru ele iar un rezultat favorabil PSD va influența și parlamentarele.

Mai mult, consideră Traian Băsescu, chiar dacă desfășurarea simultană a alegerilor locale cu cele parlamentare nu este interzisă, nu este nici agreată de către Comisia de la Veneția, a spus fostul președinte la Digi24.
„Localele sunt momentul de maximă eficiență a PSD, nu mai stăm în mobilizarea lui Bădălău și a lui Ciolacu, aici discutăm despre mobilizarea primarilor și a consilierilor PSD. Surprizele pot fi foarte mari, în condițiile în care cuplezi localele cu legislativele, având în vedere că două treimi din primari și consilii sunt dominate de PSD, iar oamenii aceia se vor bate pentru funcțiile lor, ocazie cu care se ocupă și de legislative, pentru că se suprapune campania, deci le dăm cea mai bună ocazie să obțină cel mai bun rezultat și la legislative. Mie mi se pare parcă gândită împotriva opoziției de dreapta această soluție”, a declarat Traian Băsescu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *