Image default
Actualitate

Metroul de suprafață pe infrastructura CFR, proiectul lui Nicușor Dan

Proiectul lui Nicușor Dan ar putea face posibilă deplasarea metroului pe infrastructura CFR. Viitorul candidat la Primăria Municipiului București explică ce prevede acest proiect.

Înainte de a face declarații, Nicușor Dan amintește de momentele în care a fost întrerupt de zgomotul mașinilor de gunoi din sectorul 6. “Am revenit într-un loc important pentru rezolvarea unei părți din problema traficului din București. Acum făra zgomotul mașinilor de gunoi, fără acțiunile ilegale ale unor subordonați politici, vă pot explica simplu ce vreau să fac în această zonă. Oportunitățile de mobilitate ale Bucureștiului există deja, trebuie doar să ne dorim să le integrăm în sistemul de transport al orașului. Avem rețeaua de linii de tren în jurul și în interiorul Capitalei, nu trebuie să cheltuim alte sute de milioane și să pierdem zeci de ani pentru a săpa și a dezvolta o rețea de metrou. Putem conecta cartierele orașului cu zonele de business rapid și fără inconveniențe.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Prin acest proiect, el vede o oportunitate pentru eficientizarea traficului. “Metroul de suprafață pe infrastructura CFR în București este un obiectiv care se poate concretiza și care ne poate aduce aproape de capitalele europene în ceea ce privește eficiența transportului în comun.”, adaugă acesta.

Viitorul candidat la PMB spune cum Klaus Iohannis a salvat acest proiect. “Bucureștiul poate avea o administrație care să deblocheze un proiect esențial. Majoritatea PSD din parlament a aprobat transferul terenului de pe care vă vorbesc catre primăria sectorului 5, proiectul ar fi fost compromis. Președintele Iohannis (PNL) a salvat proiectul, contestând legea care transfera terenul.”, încheie el.

Related posts

Ludovic Orban, reacție la cald după decizia Curții Constituționale privind imposibilitatea desemnării sale: „Nu putem să nu constat un partizanat pro PSD”

Constantinescu Gabriel

Examenele de admitere la facultate, și în limba maghiară. Președintele Iohannis are ultimul cuvânt

Constantinescu Gabriel

Nu este posibilă creșterea pensiilor și a alocațiilor, spune președintele Klaus Iohannis

Constantinescu Gabriel

Nicușor Dan se implică în scandalul USR: „Mi se pare foarte grav”

Andrada Ionescu

Klaus Iohannis apreciază construirea centrului COVID-19 privat. Președintele României a vizitat vineri locația la cheie dotată de Auchan și Leroy Merlin

Constantinescu Gabriel

Urmează o vară în care Bucureștiul o să fie blocat. Rețeaua de termoficare intră în reparații

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment