Actualitate

Metroul de suprafață pe infrastructura CFR, proiectul lui Nicușor Dan

Proiectul lui Nicușor Dan ar putea face posibilă deplasarea metroului pe infrastructura CFR. Viitorul candidat la Primăria Municipiului București explică ce prevede acest proiect.

Înainte de a face declarații, Nicușor Dan amintește de momentele în care a fost întrerupt de zgomotul mașinilor de gunoi din sectorul 6. „Am revenit într-un loc important pentru rezolvarea unei părți din problema traficului din București. Acum făra zgomotul mașinilor de gunoi, fără acțiunile ilegale ale unor subordonați politici, vă pot explica simplu ce vreau să fac în această zonă. Oportunitățile de mobilitate ale Bucureștiului există deja, trebuie doar să ne dorim să le integrăm în sistemul de transport al orașului. Avem rețeaua de linii de tren în jurul și în interiorul Capitalei, nu trebuie să cheltuim alte sute de milioane și să pierdem zeci de ani pentru a săpa și a dezvolta o rețea de metrou. Putem conecta cartierele orașului cu zonele de business rapid și fără inconveniențe.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Prin acest proiect, el vede o oportunitate pentru eficientizarea traficului. „Metroul de suprafață pe infrastructura CFR în București este un obiectiv care se poate concretiza și care ne poate aduce aproape de capitalele europene în ceea ce privește eficiența transportului în comun.”, adaugă acesta.

Viitorul candidat la PMB spune cum Klaus Iohannis a salvat acest proiect. „Bucureștiul poate avea o administrație care să deblocheze un proiect esențial. Majoritatea PSD din parlament a aprobat transferul terenului de pe care vă vorbesc catre primăria sectorului 5, proiectul ar fi fost compromis. Președintele Iohannis (PNL) a salvat proiectul, contestând legea care transfera terenul.”, încheie el.

Related posts

Victor Ponta explică de ce a fost huiduit Klaus Iohannis la Iași. „Nimeni nu mai este dispus sa creada promisiunile goale”

Constantinescu Gabriel

Nicușor Dan nu va fi investit vineri în funcția de primar. Ține de interpretarea legii, a explicat primarul ales al Capitalei

Constantinescu Gabriel

Desemnarea lui Orban nu mai este posibilă, a decis Curtea Constituțională. Klaus Iohannis a reacționat: „Am spus-o și o repet: nu voi desemna un premier PSD”

Constantinescu Gabriel

Dan Barna nu vrea un război politic

Alina Angelescu

Cozmin Gușă: Jurnaliștii care nu vor scutirile de impozite sunt ipocriți

Constantinescu Gabriel

Mugur Mihăescu, ironii la adresa președintelui Iohannis: „Păi, dom’ preşedinte, îmi dă cu minus”

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment