https www.gandul.ro wp content uploads 2022 10 sofer tineretului prins politie

Michelle Antonio Șerban, șoferul Mercedesului care a demarat în trombă pe lângă un polițist și patru jandarmi, a fost prins. Oamenii legii l-au depistat încă de miercuri seara, însă abia joi dimineața l-au capturat.

„Bărbatul a fost depistat de către poliţiştii Secţiei 19. Acesta urmează a fi condus la sediul Brigăzii Rutiere în vederea continuării cercetărilor”, au transmis, joi dimineaţă, oficialii Brigăzii de Poliție Rutieră a Capitalei.

Individul a fost identificat încă de miercuri seara, dar abia joi dimineața el a fost ridicat de oamenii legii, scrie Gandul.

În tot acest interval, el a postat pe rețelele de socializare videoclipuri ironice la adresa forțelor de ordine ale statului.

El a redistribuit chiar și filmulețul înregistrat pe Bulevardul Tineretului, mândrindu-se astfel cu isprava sa.

Mai mult, el s-a filmat într-o cadă cu spumă, în timp ce polițiștii încercau să îl găsească.

Cine este Michelle Antonio Șerban

„Șmecherul” care a șocat România prin sfidarea organelor legii este fiul cântăreței Roxy Manelista (48 de ani) și al unui personaj din lumea interlopă cunoscut sub numele Dan Chelie, au spus surse apropiate anchetei pentru GÂNDUL.

Tatăl lui Michelle Antonio Șerban, Daniel Șerban (zis ”Dan Chelie”), locuiește în Rahova, chiar vis-a-vis de Secția 19 de Poliție.

Mașina la volanul căreia se afla individul miercuri seara îi aparține mamei lui, Roxana Ghiță, cunoscută sub numele de „Roxy Manelista” și care provine din clanul Ștoacă.

„Bombardierul cu Mercedes” scapă de un polițist și patru jandarmi

Scene greu de imaginat au fost filmate miercuri seara în traficul din Bucureşti. Un şofer inconştient, oprit în trafic de poliţişti, a reuşit să „fenteze” filtrul şi a demarat în trombă, evadând în cele din urmă din „blocada” jandarmilor.

S-a întâmplat în Sectorul 4, în zona Tineretului, la o oră de vârf, mai precis în jurul orei 19.00, când bucureștenii se întorc de la muncă, într-o intersecţie aglomerată. În imaginile filmate de un martor aflat la faţa locului se observă cum şoferul încearcă să se strecoare printre celelalte maşini oprite la semafor pentru a scăpa de poliţişti și de cel puțin patru jandarmi care au creat un perimetru de siguranță ca să-l oprească pe bărbatul inconștient.

Unul dintre agenţi îl roagă insistent pe şoferul autoturismului să rămână pe loc, însă acesta are un singur scop: să fugă. Potrivit martorilor, bărbatul aflat la volan s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

„E mort! E mort,bă, săracul!”, strigă un martor.

În toată agitaţia, la un moment dat, şoferul reuşeşte să lovească una dintre maşinile oprite în faţa lui. La scurt timp, agentului de poliţie i se alătură mai mulţi jandarmi în speranţa că îl pot opri. În zadar însă, şoferul inconştient accelerează şi se face nevăzut. Nu ţine cont nici de faptul că în faţa lui câţiva oameni traversează strada.

„Loveşte oamenii! Loveşte oamenii! Bă, eşti nebun?!”, se scandalizează alt martor.

Poliţiştii au găsit în cele din urmă autoturismul abandonat într-o parcare de pe o stradă din Bucureşti, însă nici urmă de şofer. El ar fi fost depistat încă de miercuri seara, dar abia joi dimineața a fost „săltat” de polițiști.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *