Monica Macovei a lovit un motociclist care a ajuns în stare gravă la spital. După accidentul de sâmbătă, fiul motociclistului care se află în Spania, mărturisea că nu poate să afle informații despre starea tatălui său. Bărbatul se pregătește să vină în România.

Motociclistul de 56 de ani a fost spulberat de mașina condusă de Monica Macovei, sâmbătă, pe drumul dintre Constanța și Mangalia

La doar câteva ore, tânărul a aflat că părintele său este internat în spital, la ATI și a făcut un apel disperat pe rețelele de socializare, relatează Cancan: „Oameni buni, știe cineva despre accidentul moto în care a fost implicată Monica Macovei? Motociclistul este tatăl meu și nu știu nimic despre el. La spital nu îmi răspunde nimeni. Vă rog mult, orice informație”.

Ulterior, fiul bărbatului de 56 de ani a venit cu noi amănunte: „Oameni buni, tata este la terapie intensivă, următoarele zile sunt decisive. Este rău! Am văzut că mi-ați scris, vă mulțumesc mult, dar este o nebunie totală. Acum plec din Spania și mă duc la el. Dacă o să fie mai bine, o să scriu aici. Multă sănătate!”.

Motociclistul lovit, în trafic, de mașina Monica Macovei, se află internat într-un spital din Constanța. În urma incidentului, bărbatul de 56 de ani a suferit „traumatism toracic, adică lovituri la nivelul coastelor și pieptului, și, fractură deschisă de membru inferior și membru superior”. Bărbatul pierdea sânge. Motociclistul a fost supus unei intervenții chirurgicale și ”este stabil, conștient, internat pe secția terapie intensivă”, în Spitalul Județean Constanța.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *